Як нестандартно зустріти Новий рік. Поради відомих вінничан

Як нестандартно зустріти Новий рік. Поради відомих вінничан

Головне свято року вже за кілька годин і якщо ви до цих пір не визначились, як будете його святкувати ми знаємо, як це виправити. Для цього ми попросили помітних вінничан запропонувати власний оригінальний варіант зустрічі Нового року.

Так вже склалося, що для багатьох з нас Новий рік є особливим святом. Існують певні канони, яких ми намагаємося дотримуватися з року в рік.

Ну яке може бути свято без прикрашеної ялинки, келиха шампанського у руці, величезної тарілки з олів'є та теплої родинної компанії за столом?

А ще ж подарунки. Їх ми кладемо під «колючу» і як тільки куранти б'ють дванадцять, поспішаємо розгортати строкаті етикетки і кричати «Ура!»

Щоправда останніми роками тренд на ці канони поступово згасає.

Все менше людей готують олів’є і зустрічають Новий рік у колі батьків та бабусь з дідусями. Рідше кричать «Ура!» і частіше шукають якихось альтернатив.

Вочевидь причина криється в одноманітності і у людей виникає природне бажання, щось змінювати.
 

Діана Подолянчук

(танцівниця, волонтерка)

– Чому б не побудувати вдома своєрідний шалаш, одягнути піжаму, приготувати піц і запросити друзів?

Потім увімкнути музику, почати танцювати і гадати на картах. Коли всі втомляться, включити «Сам удома» і засинати під цей чарівний фільм.

Закінчити таку вечірку можна було б ранковим катанням на санчатах або походом на ковзанку. І ніякого алкоголю.

Катерина Просянникова

(модель, володарка титулу Mrs.UKRAINE Globe 2014)

– Протягом усього року у моєму житті проходить багато світських та гучних заходів. Тому у новорічну ніч я люблю відпочивати з родиною вдома.

Після опівночі ми виходимо на дах будинку, запускаємо салют, п'ємо шампанське і насолоджуємось іншими феєрверками.

Якщо і ви зустрічаєте цей Новий рік з сім'єю, раджу спробувати такий варіант.

Діана Мороз

(волонтерка)

– Гарно святкувати Новий рік у тому місці, де на вас чекають найбільше, але там не прийнято це робити. Дитячий будинок або будинок для літніх людей, де живуть покинуті дітки чи стареньки. Ті, від кого відмовились найближчі. Ті, чиї новорічні свята проходять на самоті та у біді.

Якщо хоча б один день у своєму житті ви зможете присвятити тим, кого доля обділила найбільшим щастям – сім'єю, то ви отримаєте найбільшу у житті подяку.

Просто купити хлопушки, бенгальські вогні, пару кілограмів цукерок і печива, посидіти за одним столом та попити чаю з тими, кому так самотньо.

Такий Новий рік надовго закарбується у вашій пам'яті та подарує іншим те, що за гроші купити не можна.

Наталія Доляк

(письменниця)

– Я практикую такий незвичний спосіб і місце зустрічі з огляду на святкування Нового року, як власне ліжко. Ця практика вже років з десять.

Мені подобається святкувати уві сні. Отак лягаєш спати о 23-й, а прокидаєшся вже у новому році. Ніяких травматичних стрибків з одного в інший.

Цей спосіб дозволяє зберегти здоров'я, прекрасний настрій і гарний колір шкіри.

Андрій Рудик

(лідер рок-гурту «НЕ Лізь БО вб'є»)

– На моїй пам'яті був лише один Новий рік, який запам'ятався. Ми тоді знімали приватний будинок. Власникам сказали, що будуть святкувати шість людей: 4 дівчини і 2 хлопця.

У підсумку прийшло близько півсотні людей. Абсолютно різних компаній: репери, растамани, рокери і барди.

Хату рознесли. Була купа різної їжі та алкоголю. Ще були іноземці, які потім поспішали на поїзд. Шум не вщухав.

Це нагадало мені фільм «Проект Х», але не з таким розмахом знищення майна і без поліції. При цьому всі залишились живим і здоровими.

Власниця мабуть більше ніколи не здавала той будинок. Але нудьгувати нікому тієї ночі не довелось.  

Олександр Шемет

(шоумен)

– Один вінницький лабух у 80-ті роки замовив таксі, купив пляшку шампанського і зустрів Новий рік у багажнику. Я зустрічав Новий рік у землянці у П'ятничанському лісі. І на аеродромі під Воронежем – це не раджу.

Але найнезвичніше зустрічання сталося 2016 року у Запоріжжі. Це була якраз середина першого і єдиного туру Українського Діда Мороза Україною. Тоді я зготував бограч, а пили ми хріновуху.

Цього року раджу зустрічати Новий рік з друзями. Ми будемо святкувати його біля нашої вінницької вежі.

Вікторія Ільчишина

(співачка)

– Взагалі я дуже мрію зустріти Новий рік або Різдво у Нью-Йорку, як Кевін з улюбленого фільму «Сам удома». Але те, що можна реалізувати завжди – це вечірка в автобусі «Party Bus».

Можна за кілька годин до нового року під'їжджати до домівки кожного з друзів та забирати їх у свій святковий автобус.

А коли зберуться всі – зустріти разом з келихом шампанського, смачною вечерею, жартами та гучною музикою.

Олександр Теренчук

(актор, шоумен)

– Думаю, дуже цікаво буде зустріти Новий Рік у Фінляндії на батьківщині Санта Клауса. А саме у селищі Йоулупуккі.

Неймовірна новорічна атмосфера, яка підкріплена красою природи та розвагами. А найголовніше це те, що саме там народилася легенда, у яку до цих пір вірять усі діти і навіть дорослі.

Ще там є північне сяйво – це неймовірна краса, яку потрібно побачити на власні очі.


Нагадаємо, що редакція також підбирала десять нестандартних варіантів для зустрічі Нового року. Вони усі тут

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Джек

    свалить подальше в карпаты само то
  • З.А.Глядач

    Шоумен,модель,волонтерка... А в нормальних людей ви цікавилися,чи лише в дармоїдів?
  • Мельник

    Відомі)))) написали б просто "поради вінничан" і не вводили б читачів в смуту))
  • Жора

    Если это видомы винничане, то я ох*ев без водки))))))

    Задунайский Торонтуй reply Жора

    Опять ты ерепенешси. Посмотри лучше, там вроде есть для тебя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up