Як зустріти Новий рік, щоб не так як всі. 8 порад від редакції RIA

Як зустріти Новий рік, щоб не так як всі. 8 порад від редакції RIA

Головне свято року вже за кілька годин і якщо ви до цього часу не визначились, як будете його святкувати, ми знаємо, як це виправити. Журналісти RIA діляться власними порадами, як оригінально зустріти Новий рік

 

За традиціями іншої країни

Володимир Філатов

– Це спосіб зустріти Новий рік із родичами, друзями та зробити його незвичним і незабутнім. Прикрасьте будинок у стилі іншої країни. Наприклад, китайськими ліхтариками та картинками з побажаннями.

Подаруйте один одному особливі подарунки, такі, наприклад, як саморобні свічки у Швеції, кизилові палички в Болгарії, парні предмети на зразок чашок або свічок у Китаї. Спробуйте дотримуватися новорічних традицій іншої країни. Наприклад, їсти виноград під бій курантів, як в Іспанії, або вимикати світло на кілька хвилин для поцілунків, як у Болгарії.

Біля Вежі

Альона Рябоконь

– Ви коли-небудь обнімалися та цілувалися з купою незнайомих людей за одну ніч? Цього року маєте можливість отримати новий досвід. Адже вперше за всю історію міста Новий 2019 рік офіційно можна буде зустріти у центрі біля Вежі. Під бій величезного годинника, святкову ілюмінацію та гучне багатоголосне “Вітаємо” підняти келих (або пластиковий стаканчик) з шампанським – це ж круто.

Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш, так? Рахуємо плюси: нові знайомства, до речі, з ВІПами міста теж (вони будуть і привітають усіх зі святом), класна музика та вокал вінницької співачки Оксани Славної, нові враження (до речі, коли робиш щось нове, потрібно бажання загадати – збудеться), свіже повітря знову ж таки. І зовсім байдуже, що синоптики обіцяють мороз, сніг та вітер.

На природі

Юлія Мельник

– Якщо вам набридло зустрічати Новий рік біля телевізора та з голосними п’яними сусідами, то хороший варіант - вибратись на природу. Ідеальним місцем може бути галявина у лісі. Там знайдеться і жива ялинка, яку при бажанні можна прикрасити. До речі, на природі можна безпечно запустити феєрверк, і сусіди не будуть скаржитись на гучну музику.

Щодо меню, то якщо маєте мангал та сітку, за страви можна не хвилюватись. На вогні можна приготувати шашлик, сир в лаваші, овочі на грилі, грінки і ще купу всього. Замінити традиційне шампанське можна глінтвейном, який завчасно приготувати вдома та розлити у термоси.

Новорічне купе

Михайло Курдюков

– Безліч разів прокручував у голові божевільні ідеї щодо того, як неординарно зустріти Новий рік. Одна з таких полягала в тому, щоб купити квиток у перший-ліпший потяг і поїхати у невідомому напрямку: Харків, Суми, Чернівці, байдуже. Головне, щоб під бій курантів сидіти у своєму купе з друзями або коханою людиною і келихом чогось святкового.

Потім привітати сусідів по вагону, познайомитися з провідниками, зрозуміти, врешті-решт, де знаходишся. Тільки уявіть, мільйони людей по всій країні традиційно сидять за столами, а вас на зустріч пригодам і Новому року несе швидкий поїзд.

У трамваї

Валерій Чудновський

– Швейцарський трамвай вже давно став однією з «родзинок» Вінниці. І виявляється, там теж можливо зустріти Новий рік. Найбільш пристосований для святкувань – трамвай «Везунчик», в якому є столи.

Провести у ньому всю новорічну ніч або розгулятися з галасливими танцями і піснями – не вийде. Принаймні так кажуть в транспортній компанії. У трамвай пускають максимум два десятки людей, а їздити ви зможете не більше 2-3 годин. А ще там не організовують розважальних програм. Тому доведеться приходити зі «своїм» Санта-Клаусом, Дідом Морозом чи Снігуркою.

Благодійний Новий рік

Вадим Павлов

– Чому б не почати рік з добрих справ? Одягайте костюми казкових героїв і відвідайте дитячий будинок, прихопивши з собою якісь подарунки. Якщо великою компанією, то взагалі можна влаштувати справжнє шоу. Звісно, попередньо потрібно домовитись з закладом.

Також дуже багато дітей в лікарнях будуть раді зустрічам з улюбленими казковими героями. Не знаєте, як поводити себе з дітьми? Тоді можна відвідати пансіонати для літніх людей, щоб і їм віддати частинку свого тепла. Від таких вчинків на душі буде тепло увесь наступний рік.

Кататися на санках

Наташа Піскунічева

– Якщо цього року у новорічну ніч буде морозна і сніжна погода, можна буде взяти дітей, друзів, санки, льодянки, чи пакети «BOSS» (можна й інші, але ці перевірені), смаколиків, налити глінтвейну у термос (бо шампанське, погодьтеся, на морозі не дуже), одягнутися у якісь тематичні костюми і піти усім разом на якусь гірку на Старому Місті, Сабарові чи Кореї.

Катайтесь досхочу, а як побачите, що усі почали пускати феєрверки – значить, Новий рік вже наступив. Пора вітати усіх, кого побачите і відкривати термос) І не забудьте взяти з собою подарунки в мішок! Бо як взяли дітей, а подарунки забули, рік почнеться не так як треба)

Врятуй свято через соцмережі

Наталія Гончарук

– Не маєте з ким святкувати або хочете зовсім нових вражень? Скористайтеся можливістю зібрати компанію через соціальні мережі.

Варіант перший: списатися в Інстаграмі чи Фейсбуці з окремими друзями. Зібрати тих людей, з якими там товаришуєте, але насправді ніколи вживу не бачилися.

Варіант два: кинути клич для всіх користувачів, щоб зустрітися в якомусь місці у визначений час. А там – квест і веселощі за програмою. Зібратися можете за допомогою хештегу. Пишіть #cамувінниці і шукайте один одного.

І третій варіант для найбільш відчайдушних: святкувати з іншими вінничанами онлайн. Можливість вести свої чи дивитися трансляції інших вам у поміч.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Задунайский Торонтуй

    А Бобрусь где, Лехова?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up