Як насправді потрібно любити собак — показала Яна Глущенко з «Дизель Шоу»

Як насправді потрібно любити собак — показала Яна Глущенко з «Дизель Шоу»
  • Маючи власну собаку, яку називає не тільки найкращим другом, а й найкращою нянькою для свого сина, акторка взяла під опіку п’ятьох цуценят, яких із мамою знайшла у мороз біля свого будинку.

У той час, коли Україна продовжує бурхливо обговорювати абсурдну пораду депутата «Слуги народу» Євгена Брагара, який у ефірі політичного ток-шоу порадив пенсіонерці продати свого пса, щоб погасили комунальні борги, зірка «Дизель Шоу», акторка Яна Глущенко на своїй офіційній сторінці у Facebook оголосила про порятунок 5 маленьких щенят, яких у середині січня знайшла біля свого будинку.

— Разом із мамою ми підібрали їх у мороз на вулиці. Мама щенят навіть плакала, коли зрозуміла, що вони у безпеці. Видно було, що собака домашня, але, здається, колишні господарі любили себе більше, — розповідає Яна Глущенко.

Маму акторка вирішила залишити собі, а от для 5 малят розпочала пошук добрих господарів.

Відео дня

— Чотири ніжні дівчинки без хвостиків (така генетика) і один хлопчик породи «добротер’єр» шукають відповідальних і люблячих людей. Іншим не віддам! Не на ланцюг і не в село до троюрідної бабусі, — одразу попередила акторка. — Вони дуже милі і вдячні! Особисто годувала кожного з соски й бачила їхні очі, повні любові. Собачки підростуть до розміру трохи більше середнього і багато місця займати не будуть. А головне — це не просто свійські тварини, це ваші потенційні віддані друзі!

Нагадуючи, що собачка — не іграшка і не подарунок, а усвідомлений вибір і велика відповідальність, усіх, хто готовий стати власниками цуценят, Яна Глущенко закликала написати їй у директ у Facebook або Instagram. І пообіцяла, що у Києві й області привезе собачок людям особисто у руки.

— Обіцяю особисто привезти малят, якщо ви перебуваєте у межах Київської області. Якщо далі, то можемо вже домовиться про доставку малят вам. Мисочка, лежанка й корм на якийсь час додаються. Чекаю ваших повідомлень із бажанням допомогти зробити світ трішки добрішим. Люблю вас безмежно і знаю, що ви мені допоможете!

Про свою любов до собак Яна Глущенко розповідала неодноразово, ділячись зі своїми підписниками зворушливими фото та відео своєї улюблениці — метиса шарпея і лабрадора Юсі. Зірковій собачці у липні буде вже шість років, з Яною вона «знайома» з першого тижня свого щасливого життя.

— Я все життя мріяла про собаку, але у відповідь від батьків чула: «Будеш жити окремо, хоч крокодила заводь». От я і завела! Але це найдобріший «крокодил у світі», — говорить Яна Глущенко. — Справжній друг, вірний і найбільш люблячий - це все про наш собаку Юсічку. Вона одночасно грайлива і добра. А ще Юся — чудова нянька! Просто обожнює нашого із чоловіком синочка Таміка. Вони найкращі друзі! Такі, що собака дозволяє Тамерлану робити все, що завгодно — навіть просто спати на ній! Її терпінню можна тільки позаздрити. І, до речі, друге слово синочка було «ава» (собака).

Примітно, що добрими справами і благодійністю Яна Глущенко займається вже кілька років. Зокрема, у травні 2019 року Яна розпродала усі ексклюзивні дизайнерські концертні вбрання, у яких виступала у «Дизель Шоу», а гроші передала на лікування маленького Романа Калашника, який у свої 1,4 місяці зіткнувся з рідкісною і смертельною хворобою гістіоцитоз із клітин Лангерганса.

А у грудні акторка закликала усіх шанувальників доєднатися до збору засобів на порятунок онука своєї хрещеної — однорічного Даніяра Халієва, який бореться з пухлиною головного мозку (на сторінці мами хлопчика Iuliia Haliieva Gerasymenko і на сторінці @help_daniyar є усі реквізити для відправки, історія хвороби й лікування). Кожному, хто відправляє на лікування Даніяра суму від 50 гривень, акторка надсилає листівку з іменним автографом.

Акцію швидко Яни підтримали її зіркові колеги: акторка «Дизель Шоу» Вікторія Булітко, телеведуча Маша Єфросиніна, танцюрист Дмитро Дікусар і телеведучий Андрій Бідняков.

А для добрих справ Яна Глущенко навіть придумала окремий хештег.

— Кілька місяців тому ми придумали хештег для добрих справ — #япомогаюсчастью. І сьогодні хочу зізнатися, у мене дивовижні підписники. Я іноді не можу повірити, що вам НЕБАЙДУЖЕ . Завдяки вам, чудові люди, я впевнена — добро сильнішає, — поділилась Яна Глущенко. — Усім, хто відправив на лікування Даніяра мінімум 50 гривень, а мені у директ надіслав скриншот-підтвердження оплати й адресу з індексом та своє ім’я, я особисто підписую кожну листівку й конверт. Мені дуже приємно, що на акцію вже відгукнулося чимало людей. Я вважаю, що для того, щоб світ став кращим, потрібно починати із себе. На щастя, у мене є можливість допомогти — і грішми, і поширенням інформації. Буду це робити й далі, адже вірю, що добро завжди перемагає!
 


Читайте також:

Чим 10 травня здивує ювілейний тур «Дизель Шоу. 5 років» у Вінниці?

В березні у Вінниці виступить Бумбокс. Гурт презентує свій новий альбом

«Прикрути газ — врятуй собачку!» Соцмережі вибухнули мемами про продаж псів за газові борги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up