«Прикрути газ — врятуй собачку!» Соцмережі вибухнули мемами про продаж псів за газові борги

«Прикрути газ — врятуй собачку!» Соцмережі вибухнули мемами про продаж псів за газові борги
  • Заява «слуги народу», який порадив продавати елітних собак, щоб розрахуватися за газовими платіжками, спантеличила людей.
  • Вінничани, як і решта здравомислячих споживачів, вирішили посміятися з такої пропозиції народного депутата.
  • Ми зібрали в одну публікацію кумедні пости і картинки, якими закидали соцмережі.

Нардеп від «Слуги народу» Євген Брагар в прямому ефірі «зморозив» дурницю. Порадив жінці, яка зателефонувала в студію з питанням про непосильні газові платіжки продати свого пса, щоб погасили борги. Мовляв, якщо собака елітної породи, то після її продажу можна якийсь час не бідувати.  

Народний обранець пізніше вибачився та намагався пояснити, чому так сказав. Його партія теж перепросила за свого члена. Але тема продажу собак через комунальні борги стала настільки популярною, що витіснила всі інші новини з Фейсбуку та інших соцмереж.

Тим часом журналісти розшукали ту саму пенсіонерку, яка дзвонила в студію і спровокувала депутат на необдуману заяву. Жінка розказала, що її безпородного пса звати Шарік, а вона свого часу голосувала за ЗЕ, про що тепер жалкує.

Відео дня

Подивіться уривок передачі про «продай собаку, заплати за газ», а одразу за ним знайдете публікації вінничан на цю тему в соцмережах.



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коли боргів за газ немає 😁👻 #мійпес 🐾 #актуальненько😂

A post shared by Nataliya Sklyar (@sklyarnataliya) on Feb 2, 2020 at 10:22am PST


Читайте також:

Ми порахували. Скільки треба собак, щоб заплатити за всю комуналку?

Скільки газу можна купити за вашу собаку? Калькулятор

Важливе за тиждень. Новини від 27 січня до 3 лютого, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (38)
  • Alex Bundac

    Бред, я кошачник, у меня дома две дворняжки Кроха и Черныш, у подруги дома 13 котов, у ее сына 2 собаки и 6 котов мы по жизни по городу кормим бродячих животных Ужгород город на работе блин проикормили всем коллективом наших любимцев Чернышика и Мусеньку это х№;%йня как так сказал Народный Депутат в прямом эфире, хз, извините слезы глаза заливают, как продать друга, как жи продать собачку или котика ? как так, давайде его депутата продать хД, ребята реально маразм, я лучче продам чо угодно но ни котиков и собачек, хД хотя за ваш газ я и так заплачу на на 100 лет вперед, ща сразу кэшем, чтоб толь не говорили такое
  • Роман

    Можливо, такими депутатами розраховуватись за газ на зовнішньому ринку? Хоча,багато не дадуть. А,серйозно-вагомий привід скласти мандат!
  • Василий

    Нужно привести эту собаку к этому депутату.Пусть она куснет его за одно место.Это позволит избежать появления ему подобных наследников.Оболтусов у нас и так достаточно.
  • Василий

    Нужно привести эту собаку к этому депутату.Пусть она куснет его за одно место.Это позволит избежать появления ему подобных наследников.Оболтусов у нас и так достаточно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up