Звільнені Ірпінь та Буча, військові, діти і мертві люди: війна крізь об'єктив фотокора-вінничанина

Звільнені Ірпінь та Буча, військові, діти і мертві люди: війна крізь об'єктив фотокора-вінничанина
  • Наша Міноборони 2 квітня повідомила справді втішну новину: «Вся Київська область – звільнена від загарбника». 
  • У звільнених містах побував військовий фотокореспондент-вінничанин. І показав, те, що залишилося після рашистської навали. 

Фотокор Андрій Дубчак родом з Калинівки. Там він народився та виріс. А професійну камеру Андрій вперше взяв до рук у 2014 та одразу захопився нею.

Вінничанин є першим стрімером Євромайдану. Він розповідає про війну на Донбасі через історії військових і цивільних, та отримує за свої роботи всесвітні нагороди. Андрій є засновником Donbas Frontliner — це незалежне репортерське медіа про військовий конфлікт та гібридну війну РФ проти України. 

З початку широкомасштабного наступу рф Андрій Дубчак показує світові за допомогою своїх світлин те, що робить з нашими людьми та містами рашистська навала. 

Відео дня

На найновіших світлинах Андрія Дубчака ми бачимо звільнені від окупантів Київської області. Свої фото Андрій підписав лаконічно: «Ірпінь та Буча після "русской вєсни"...»

Дивіться на світлини з міст, які лише трохи більше, як 250 кілометрів від Вінниці. Ці міста вражають масштабами руйнувань. Залишилися руїни та згарища, а найгірше — сотні поламаних життів. Попереджаємо, що деякі фото чутливого змісту, на них є загиблі від рук рашистів українці. 

Також Андрій Дубчак опублікував фото з 37 дня війни крізь його об'єктив. На світлинах міст в Ірпені, що в Київській області України, де люди ховалися під руїнами мосту. На світлинах героїчні військові, втомлені від обстрілів місцеві та налякані діти. 


Читайте також:

Що пишуть про війну в Україні за кордоном? Огляд відомих газет за 2 квітня

Де збирають або пропонують допомогу? Перевірені оголошення про воєнні потреби Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleg Kachan

    Страх господній! Смерть рашистам! Ніякої жалості! Такого ніколи неможливо пробачити на довгі Віка! Слава Україні!
  • Galina Lysak

    Це жах

keyboard_arrow_up