Вінницька поліцейська виборола першість у Чемпіонаті України з рукопашного бою

Вінницька поліцейська виборола першість у Чемпіонаті України з рукопашного бою
  • У Києві три дні проходив Чемпіонат України з рукопашного бою.
  • Участь у змаганнях взяла слідча Відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції Юлія Максименко.
  • Вона представляла поліцію Вінниччини у складі збірної обласної федерації рукопашного бою.

Учасники Чемпіонату змагались у своїх вікових і вагових категоріях та визначених регламентом змагань версіях. Виборола першість і наша землячка Юлія Максименко.

Як інформує поліція Вінницької області, за результатами проведених боїв серед дорослих, у розділі «легкий контакт» (семі-контакт) поліцейська посіла перше місце. Тим часом у версії «дозований контакт» (фул контакт) Юлія виборола почесне друге місце. 

Відео дня

23-річна лейтенантка поліції з 12 років займається спортом. Має чудові результати. Вона неодноразова учасниця змагань з рукопашного бою на чемпіонатах країни та Європи. Серед її здобутків — десятки перемог на вітчизняних змаганнях й призерські місця в Європейських та світових чемпіонатах.

— Майстер спорту з рукопашного бою, член національної збірної України, яка здобула чимало перемог на обласних та всеукраїнських змаганнях, з легкістю пройшла відбір на навчання до правоохоронного вишу, по завершенню якого уже рік працює в слідчому підрозділі Вінниччини, — зазначають у поліції. — Часті цілодобові чергування в складі слідчо-оперативних груп, нічні виїзди та навантаження на роботі не стали на заваді для розвитку та вдосконалення поліцейської у силовому виді спорту. Її наполегливістю і витримкою варто захоплюватись. Вітаємо колегу з черговою перемогою та бажаємо їй нових спортивних здобутків!

 

Читайте також:

Вінничанин просить повернути маршрутку №32. Петиція

До 4 листопада перекрили рух на ділянці вулиці Максима Шимка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Tetyana Poberezhna

    Вітаю!!!!! Нових успіхів та перемог!!!
  • Людмила Верещагина

    Бережи вас Бог

keyboard_arrow_up