Вінничанин просить повернути маршрутку №32. Петиція

Вінничанин просить повернути маршрутку №32. Петиція
  • Сьогодні, 2 листопада, Іван Супряга подав петицію, де просить відновити роботу маршрутного таксі №32.
  • Зробити це чоловік закликає тимчасово, до подолання дефіциту електроенергії.

Петицію уже підтримали дві людини. Автор звернення зазначає, що Вінниця могла б узяти приклад з Києва, де з метою економії електроенергії почали активно використовувати міські автобуси на тролейбусних маршрутах.

Цитуємо текст звернення:

«Найбільш завантажений тролейбусний маршрут — №5 «Залізничний вокзал — Вишенька»; найбільш завантажений трамвайний маршрут — №4 «Муніципальний ринок — Барське шосе». Відтак, в умовах дефіциту електроенергії ці маршрути найбільше потребують заміщення муніципальними автобусами, а зважаючи на те, що 25 та четвертий маршрути муніципальних автобусів їх дублюють, на відміну від Києва, розробляти з цією нові маршрути муніципальних автобусів не доведеться.

Відео дня

В умовах дефіциту електроенергії муніципальні автобуси не можуть повністю замістити той обсяг перевезень, який залишився непокритим після вимушеного скорочення випусків на трамвайні та тролейбусні маршрути. З цього випливає, що для забезпечення безперебійної роботи транспортної системи Вінниці до подолання дефіциту електроенергії необхідно збільшити обсяги руху маршрутних таксі, зокрема тимчасово відновити рух маршрутного таксі №32 «Залізничний вокзал — Сабарів». Це буде цілком виправдано, адже на п'ятому маршруті тролейбуса та четвертому маршруті трамвая пасажиропотік значно більший, ніж на 32 маршруті муніципального автобуса».

Автор петиції вимагає тимчасово (до подолання дефіциту електроенергії та припинення віялових відключень) відновити роботу маршрутного таксі №32 «Залізничний вокзал — Сабарів». А також  частину муніципальних автобусів, які зараз обслуговують 32 маршрут — перекинути на четвертий та 25 маршрути муніципальних автобусів, що дозволить додатково заощадити електроенергію та частково замінити електротранспорт муніципальними автобусами.

Долучитися та підтримати петицію можна за посиланням.

32 маршрутку, нагадаємо, перестали пускати ще торік. Після цього вінничани подавали петиції, аби її відновили.

Відповідь від мерії була: «для відновлення роботи автобусного маршруту загального користування в режимі маршрутного таксі №32А «Сабарів — Залізничний вокзал» немає необхідності». Ось одна із цих петицій.

До речі, до 4 листопада перекрили рух на ділянці вулиці Максима Шимка. Як проїхати в об'їзд дізнавайтеся за посиланням.

 

Читайте також:

По вулиці Родіона Скалецького тимчасово обмежили рух

На перехресті Зодчих-Пирогова два дні замінюватимуть світлофори

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Читач97

    Маршрутку  № 32 на Сабарів треба відновити !!!
  • Angel Vishnya

    А скільки е/ енергії з'їдати торговельні центри. Там економити не пробували?
  • Оля Поштова

    Підтримую автор" ідіот"
  • Читач40

    А чого автор петиції не згадує, що в Києві після заміни електротранспорту автобусами якість повітря погіршилася майже в 10 раз?? До речі, в Вінниці трамваї ходять чудово!

keyboard_arrow_up