Від важких поранень, отриманих у бою, загинув 23-річний військовий з Тульчинщини

Від важких поранень, отриманих у бою, загинув 23-річний військовий з Тульчинщини
  • Мужньо захищав нашу країну від ворога 24-річний військовий Микола Ніколайчук. Воїн у бою на Донеччині отримав поранення. По дорозі до госпіталю він помер.

Сумну звістку повідомила Тульчинська районна державна адміністрація.

Старший солдат, Микола Ніколайчук був старшим кулеметником (бронеавтомобіля) управління роти оперативного призначення (на бронеавтомобілях) першого батальйону оперативного призначення.

— Плаче небо, плаче Тульчинщина. На колінах та з квітами в руках ми зустрічаємо мужнього сина України, відважного Воїна-захисника, Миколу Ніколайчука, 24 жовтня 1998 року народження, жителя с.Кісниця Городківської громади, — цитуємо повідомлення. — Боронячи Батьківщину від російського окупанта Ніколайчук М.М. отримав поранення на полі бою в районі населеного пункту Сіверськ Донецької області, під час транспортування в госпіталь 10 серпня життєва зірка Героя-земляка навіки згасла. Час не здатен стерти з нашої пам’яті спогади про таких мужніх як Микола Миколайович. Незгасною залишиться і наша вдячність. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини — велике випробування. В цю гірку мить Тульчинська районна військова адміністрація поділяє горе родини, друзів, односельчан та побратимів та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам'ять і слава українському Воїну, який загинув захищають Батьківщину та кожного з нас.

Відео дня

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

 

Читайте також:

Віддав життя за Україну. На війні загинув 28-річний військовий з Калинівщини

На війні загинув фермер з Северинівської громади Микола Ставнічук

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (472)
  • Валерій Матвієнко

    Вічна пам'ять герою
  • Людмила Коваш

    😪
  • Галина Близнюк

    Вічна пам'ять
  • Ганна Навитанюк

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up