Вдома чи за кордоном? Де знані вінничани зустріли 2022 рік

Вдома чи за кордоном?  Де знані вінничани зустріли 2022 рік
«Міс Україна 2021» Олександра Яремчук новорічні свята відзначає в Австрії
  • Дехто поїхав на курорт, а хтось прикрасив новорічну ялинку, влаштував сімейну фотосесію та поділився результатом в соцмережах.
  • Як відомі вінничани проводять новорічні свята — дізнаємося з їх фотографій.

Більшість вінницьких знаменитостей відзначали Новий рік у компанії найближчих людей. Хтось зустрічав його з родиною вдома, хтось за кордоном, на курорті, а хтось на галасливій вечірці в ресторані.

Народний депутат України Ірина Борзова привітала земляків з Новим роком і опублікувала своє фото в компанії найрідніших — двох дочок та сина.

Відео дня

Депутат Вінницької облради і благодійниця Людмила Станіславенко відзначала новорічні свята в родинному колі разом з рідними людьми та новонародженим онуком.

Вдома біля новорічноїї ялинки в компанії дітлахів та Діда Мороза відзначили свята власники стоматологічної клініки «Вінінтермед» Валентина та Олександр Панчуки.

Відомий актор та шоумен Олександр Теренчук вів свято новорічної ночі в одному із відомих ресторанів міста. Відтак, разом з ним 2022-й рік зустрічали не лише гості готельно-ресторанного комплексу, а й дружина, дизайнер Світлана Теренчук та син Тимур.

Разом зі своїми друзями Теренчуками в цьому ж ресторані новорічну ніч провів і вінницький співак Дмитро Нікітін.

Після екзотичних Мальдів, де відомий український футболіст Віктор Циганков запропонував свою руку, обручку і серце коханій Романі, він відправився з нею зустрічати Новий рік в засніжений Буковель. Пара вінничан із задоволенням публікують романтичні світлини зимових канікул із українських Карпат.

Не у Вінниці, а на курорті в Трускавці з чоловіком та друзями відзначала новорічні свята знана психолог і психотерапевт Наталія Ішкова. Там вінничанка, крім вечірки, відвідала спа-процедури.

Засніжений курорт, та не з нашими мінводами, а гірськолижний в Австрії обрала для новорічних канікул «Міс Україна 2021» калинівчанка Олександра Яремчук. Після того, як міжнародний конкурс «Міс Світу» перенесли на весну, дівчина, яка на ньому представляла Україну, одразу ж відправилася в Альпи.

Після тижня на Мальдівах, полетіла в Альпи новоріччя зустрічати і вінничанка Іванна Онофрійчук. Ведуча телевезійних шоу «Без краватки» і останнього сезону «Танців з зірками» разом з новоспеченим чоловіком Алмазом та рідними з Рахнів-Лісових обрали для гірськолижного катання на лижах Куршавель — один з найпрестижніших гірськолижних курортів світу, що знаходиться у Французьких Альпах.

Знана вінничанка та генеральний директор ТМ «Україночка» Олена Вихристюк новорічні свята теж проводить у Франції. Для святкування вона обрала столицю країни — романтичний Париж.

 

Читайте також:

«Багато неочікуваних яскравих поворотів». Астропсихолог дає прогноз на 2022 рік

Зимова ковзанка і гірка в Центральному парку. Порівнюємо ціни у Вінниці та в інших містах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Александр Левицкий

    Как-то не интересно
  • Інна Степанець

    Знані і незнані , повистрілювали кучу феєрверків в повітря , які начебто мали обмежити в продажу.Позмітали з магазинів усе , що можна було змести.Ну і в українській традиції пішли жалітися як важко живеться і як усе дорого .Ну звісно перші полетіли  десь у теплі краї  чи полізли в гори поки коронавірус трохи придрімав чи то Ляшко ...
  • Черная Винница

    Напишите лучше как «незнанi» пенсионеры последний ху’ без соли доедали в новогоднюю ночь
  • Женя Панчук

    Це заради таких нових потрібно платну підписку оформити? 😆 Тьху, воно і безкоштовно нікому не треба 🙃

keyboard_arrow_up