Український футболіст з Вінниці Віктор Циганков замилував світлинами з дружиною та сином

Український футболіст з Вінниці Віктор Циганков замилував світлинами з дружиною та сином
  • Відомий український футболіст з Вінниці Віктор Циганков показав фото сина. Півзахисник разом з дружиною Романою у березні стали батьками. 

Вінгер Жирони та збірної України з футболу 25-річний Віктор Циганков, який у березні вперше став татом, поділився зворушливими кадрами із крихітним сином та дружиною Романою, а також їхнім песиком Лакі. Серію фото спортсмен з Вінниці виклав у своєму Instagram. «Сім’я», — написав він. 

Романа та Віктор замилували сонячними світлинами. 5-місячний Леон вже з малечку позує перед камерами.

Відео дня

Як відомо, пара зіграла весілля у червні 2022-го в Києві. Про стосунки Романи та Віктора відомо небагато. Зокрема, пара заручилася на Мальдівах у грудні 2021-го після кількох років стосунків. Відомо, що дружина футболіста також родом з Вінниці. Леон — перша дитина подружжя.

17 січня 2023 року Віктор Циганков став найдорожчим гравцем Жирони. Іспанський клуб вирішив не чекати завершення сезону та зумів узгодити з київським Динамо перехід 25-річного вінгера збірної України. Сума у 5 млн. євро, яку виклали іспанці, є рекордною в історії Жирони.

 

Читайте також:

Лідер «Динамо» Віктор Циганков одружився з вінничанкою. Земляк поділився фото з весілля

Лідер збірної України Віктор Циганков уперше став батьком. У футболіста народився хлопчик

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Next

    Я б  соромився хизуватись з-за кордону, будучи призовного віку, коли в рідній державі йде війна. Але кожен це розуміє в міру своєї вихованості.
  • AK

    Не вартий пальця воїна ЗСУ.
  • Next

    Дуже велика подія яка, потребує виділеної уваги.

keyboard_arrow_up