У Жмеринці новий керівник поліції — Анатолій Присяжнюк. Що про нього відомо?

У Жмеринці новий керівник поліції — Анатолій Присяжнюк. Що про нього відомо?
  • Жмеринську поліцію очолив Анатолій Присяжнюк, колишній ДАІвець. Що ще відомо про полковника, читайте далі.

Вчора, 23  січня начальник обласного главку Юрій Педос представив колективу жмеринської  поліції нового керівника — полковника Анатолія Присяжнюка.

У робочій зустрічі взяли участь представники місцевої влади, правоохоронці та органи самоврядування.

Відео дня

— Юрій Педос побажав успіхів новопризначеному керівнику в підтриманні належного правопорядку в районі, наголосив на важливості оперативного реагування на усі повідомлення громадян, якісному наданню населенню поліцейських послуг, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Що відомо про Анатолія Присяжнюка

 

Нагадаємо, раніше Анатолій Присяжнюк працював заступником начальника поліції Вінниці. Потім його перевели на посаду «завгоспа» обласної поліції. Останнім часом Присяжнюк очолював Тиврівське відділення поліції.

У 2016 році  призначення Анатолія Присяжнюка на посаду начальника міського відділу поліції стало скандальним. В соціальних мережах розгорнулася ціла кампанія проти нього. Вінничани пишуть, що ризиковано було давати посаду в поліції людині з дискредитованої Державтоінспекції. А вінницькі громадські організації називають це не ризиком, а... плювком. Одні активісти кажуть про підготовку протестної акції. Другі мріють під час переатестації послати колишнього ДАІвця на поліграф.

Сам він говорить про чутки, які розійшлися про нього у Вінниці, так: «писати може кожний, хай доведуть».

20minut.ua спробувала розібратися, які претензії усі вони мають до нового головного поліцейського Вінниці Про це читайте докладніше у публікації "Нові призначення в поліції: хто і чому проти"


 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вася Ебанко

    оооо вижу там симпотная полицайка есть..... надо ей готовиться прес очень любви обильный парень))) за что и пострадал будучи переведенным в Тывров с  глаз долой))

    повага reply Вася Ебанко

    як  підписався  так і пишеш  а на себе  дивився? можливо  ти для когось  чухна

    Вася Ебанко reply повага

    Толя не пались))))

    Вася Ебанко reply Вася Ебанко

    это тебе не в кабинете виски с ног подчиненных хлебать)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up