«Так хотів жити та виховувати доньку». У Харкові загинув підполковник з Калинівки

«Так хотів жити та виховувати доньку». У Харкові загинув підполковник з Калинівки
  • Війна забрала життя військового Ігоря Селідбовського. У чоловіка залишилася маленька донька та дружина.

Сумну звістку повідомив у фейсбук Дмитро Рисак. Цитуємо повідомлення:

«Сьогодні 27.06.22 загинув наш побратим, мій друг, мав честь з ним служити Селідбовський Ігор! Який так хотів жити, виховувати разом з дружиною доньку Соломійку, але клята війна все вирішила інакше. Всю війну перебував у м. Харків, підполковник в.ч 3017 Харків, але містянам добре відомий, адже довгий час служив у 3028 «Ягуар» в нашому місті! Ніякі гроші не повернуть жінці чоловіка, дитині батька та матері сина. Але давайте разом допоможемо хто чим зможе його сім’ї. Номер карти дружини 4149 4991 1340 1408 (Селідбовська Олена Альдмилівна)».

Військова частина 3028 Національної гвардії України, нагадаємо, дислокується у Калинівці.

Відео дня

Напередодні Ігора відзначили державною нагородою. На сайт президента України 21 червня оприлюднили текст указу №431/2022.

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю: Нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня Селідбовського Ігоря Ігоровича — підполковника», — йдеться у документі.

Дружина Ігоря Олена зазначає, що її чоловіка після Академії Національної гвардії України по розподіленню відправили до Харкова.

«Всю війну перебував у м. Харків, — пише Олена на сторінці фейсбук «Підслухано Калинівка». — Займав посаду Підполковник в.ч. 3017 Харків, але містянам добре відомий, адже до Академії довгий час служив у 3028 в нашому місті».

Цитуємо ще один пост Олени:

«Любитимемо завжди, дуже мало було сказано та зроблено за наше життя. Не хочеться вірити, що тебе більше немає з нами.Стільки планів та мрій у нас було.Спочивай з Богом коханий чоловік та прекрасний татусь.Ти будеш нашим Ангелом Охоронцем на хмаринках.Любитимемо вічно. Спочивай з миром.Ти наш Герой, дякуємо тобі та вклоняємося низько».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя!

 

Читайте також:

«По сантиметру рухався вперед». Історія виживання важкопораненого військового з Козятина

«Я знаю, що мій батько Герой». Історія Романа Верещака, який ціною власного життя зупинив ворожий наступ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up