Сьогодні в Козятині День жалоби. Прощатимуться з Героєм Валерієм Поповим

Сьогодні в Козятині День жалоби. Прощатимуться з Героєм Валерієм Поповим

У суботу, 1 жовтня о 12.00  в Козятині на центральній площі міста відбудеться прощання з загиблим Героєм Валерієм Поповим

Про це повідомила на своїй сторінці Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова

Козятинчан просять прийти, віддати шану та попрощатись із нашим Героєм.

— Апарат міської ради та усі структурні підрозділи, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлює свої щирі співчуття сім'ї Валерія, його рідним та близьким. На знак скорботи просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України та Прапора міста Козятина біля приміщення міської ради, вивісити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

За словами Єрмолаєвої, Попов Валерій Юрьянович народився 17 вересня 1970 року. Герой загинув 26 вересня.

Висловили щирі співчуття рідним та близьким Валерія Попова і на сторінці Профспілка залізничників і транспортних будівельників України

 

«Провідник Київської вагонної дільниці Валерій Юрьянович ПОПОВ з 1991 року працював на залізниці. Тут, у ВЧ-1, працює провідником і його дружина Катерина. На початку вторгнення він став до лав територіальної оборони рідного Козятина, а загинув 26 вересня на першій лінії фронту в районі Бахмута, – із сумом повідомив голова профорганізації Іван Супруненко. – Поділяю почуття скорботи рідних і колег Валерія. Добрий і світлий спомин про нього назавжди лишиться у пам’яті тих, хто його знав і шанував».

До слів співчуття долучився голова об’єднаної профорганізації філії «Пасажирська компанія» Вадим Кукса:

«Глибока шана і вічна пам'ять нашому полеглому колезі, Герою, Захиснику України. Не дібрати слів, аби висловити співчуття родині, яка втратила найближчу людину. Сил рідним і близьким перенести цей біль, що гірким тягарем ліг на серце. Слава всім полеглим Героям».

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчутті рідним та близьким Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

 

Читайте також:

Під час штурму Мар’їнки загинув Олег Рогозянський. Сиротами залишились дві доньки

Загинув від ворожого мінометного обстрілу під Авдіївкою Вячеслав Баранецький

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (131)
  • Департамент освіти м. Кременчука

    Царство Небесне Герою!
  • Halina Bankovska

    Вічна і світла пам'ять Герою, рідним щирі співчутя.
  • З любов'ю до життя.

    Вічна пам'ять Герою України!!!
  • Вікторія Гончарук

    Вічна пам’ять Герою🙏🙏🙏🥲

keyboard_arrow_up