Померла суддя Вінницького міського суду Людмила Луценко

Померла суддя Вінницького міського суду Людмила Луценко
  • Сьогодні, 14 серпня, передчасно зупинилось серце Людмили Луценко. Жінка працювала у Вінницькому міському суді.

Сумну звістку повідомили на сторінці Вінницького міського суду.

— Неможливо повірити, усвідомити та прийняти… Сьогодні передчасно зупинилось велике серце завжди життєрадісної, світлої та доброї людини — Людмили Луценко, судді Вінницького міського суду Вінницької області. Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, — цитуємо повідомлення. — Колектив Вінницького міського суду Вінницької області з глибокою скорботою та превеликим жалем розділяє біль утрати з рідними та близькими Людмили Володимирівни.

Відео дня

Слова співчуття також висловили на сторінці Вінницького апеляційного суду.

— Висловлюємо щирі співчуття її рідним та близьким, а Людмилі Володимирівні, яка багато років вірою і правдою служила людям та Феміді, мала велике серце й добру душу, інтелігентній і мудрій жінці, — вічна пам'ять, — каже колектив Вінницького апеляційного суду.

Під дописом суду чимало теплих слів про Людмилу Луценко.

  • Аліна Вдовцова: «Чудова жінка, любляча, турботлива донька, дружина, мама, бабуся, прекрасний керівник. Красива, щира, позитивна, неймовірна, з великим серцем та душею людина. Такою Ви залишитеся в наших серцях. Дякую Вам за можливість працювати разом з Вами, за неоціненний професійний та життєвий досвід. Вічна пам'ять, Царство небесне, Людмило Володимирівно. Щирі співчуття родині та близьким».
  • Олена Ігорівна: «Складно повірити. Царство Небесне. Вічна пам'ять. Людмила Володимирівна, була хорошою, доброю і розуміючою людиною. З нею було цікаво працювати. Мої щирі співчуття родині».
  • Микола Яровенко: «Земля їй пухом. Я її знав майже 30 років. Чуйна і доброзичлива. Співчуття родині і близьким».
  • Галина Серебнікова: «Гарна... Добра... Порядна і ще багато можу писати про неї, дуже важко прийняти таку новину... Людуся, спочивай з миром, земля тобі пухом ...моя Подружка, яка стала мені Сестрою».
  • Неля Гудемчук: «Важка втрата... Щирі співчуття родині, близьким та рідним. Вона була дивовижно жінкою, справжнім фахівцем свої справи. Царство небесне і світла пам'ять».

За нашою інформацією, суддя хворіла на рак.

«Рак — це не грип. Тут ніколи не можна кричати, що в тебе він пройшов. Усе може змінитися в одну мить», — слова Людмили Луценко, які вона сказала нашому журналісту у 2019 році.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Людмили! Вічна пам'ять!

 

Читайте також:

Віддав життя за Україну. На війні загинув 28-річний військовий з Калинівщини

На війні загинув фермер з Северинівської громади Микола Ставнічук

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Галина Гриновецька

    ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ,  ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ.
  • Oleksandra Marchenko

    Царство небесне світлій Людині!
  • Ніна Осіпчук

    Царство Небесне
  • Надія Василишина

    Вічна пам'ять царство небесне, співчуття рідним і близьким 😢

keyboard_arrow_up