Поховали працівників аеропорту «Вінниця», які загинули внаслідок ракетних ударів від росіян

Поховали працівників аеропорту «Вінниця», які загинули внаслідок ракетних ударів від росіян
  • 6 березня російські терористи завдали 8 ракетних ударів по військовому об'єкту в Гавришівці. Вони вбили десятьох людей. Загинуло 6 цивільних і 4 військових. 
  • Цього дня 8 березня вшанували працівників аеропорту, які родом з Вінницьких Хуторів — Миколу Крепкого та Олександра Мельничука.

Вінницькі Хутори всією громадою прийшли провести в останню путь своїх односельчан Миколу Крепкого, якому було 62 роки, та 30-річного Олександра Мельничука. Знайомі відгукуються про них як про добрих, працьовитих, щирих людей. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Попрощатись з Олександром Мельничуком прийшли його класний керівник та однокласники.

— Дуже велика втрата для батьків. Він був дуже доброю, мирною, спокійною людиною. Простим працівником, який працював на благо України, — сказали про загиблого. — Ми приносимо щирі співчуття батькам. Він дружив з багатьма, був світлою людиною. У нього ніколи не було конфліктів. Був веселим та щирим. В нього залишились брат, мама та батько.

Відео дня

Любов Степанівна розповіла, що прийшла провести в останню путь Миколу Крепкого, з яким разом працювала.

— Він наш односельчанин, колега, хороша людина, відповідальний та добросовісний працівник. Ця людина була добрим сусідом, батьком, дідусем. Всі ми з великим жалем сумуємо за ним. Він не заслуговував на таке, йому треба було ще жити. Ми співчуваємо його родині, дружині, дітям, внукам. Вони втратили батька, чоловіка дідуся. Ми сумуємо усією громадою, — розказала жінка.

— Микола Крепкий ніс службу і працював у Гавришівці в аеропорту «Вінниця». Олександр Мельничук займався квітами, у нього було невелике фермерство по вирощуванню квітів. Це два хуторянина, два справжніх Герої, вони захищали свої сім’ї, громаду. Ми маємо пам’ятати їх та боронити Вінницю та Україну заради таких, як вони, заради наших сімей та громад, — сказав староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

Шість цивільних працівників загинули через попадання восьми ракет, які запустили в наше летовище росіяни / Фото Вінницька міська рада

З Олександром Кондратьєвим прощатимуться завтра – 9 березня, об 11.00 на Сабарівському кладовищі.

 

Читайте також:

Пошуки завершені: в аеропорту загинуло шість цивільних і чотири військових

Не з Придністров'я. Нові деталі авіаудару по вінницькому аеропорту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up