По 10 та 15 тисяч. Чотирьом вінницьким спортсменам призначили президентські стипендії

По 10 та 15 тисяч. Чотирьом вінницьким спортсменам призначили  президентські стипендії
На фото чемпіонка Мар'яна Шевчук
  • Президент призначив стипендій для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів. Серед них наші земляки.

Про це йдеться в Указі №413/2022. Призначили стипендії Президента України::

  • Шевчук Мар'яні Сергіївні — чемпіонці ХVІ літніх Паралімпійських ігор з пауерліфтингу (Вінницька область), у розмірі 15 тисяч гривень.
  • Пакулі Олегу Георгійовичу — тренерові чемпіонки ХVІ літніх Паралімпійських ігор з пауерліфтингу Шевчук М.С. (Вінницька область), у розмірі 15 тисяч гривень.
  • Денисюку Олексію Ярославовичу — бронзовому призерові ХVІ літніх Паралімпійських ігор зі стрільби кульової (Вінницька область), у розмірі 10 тисяч гривень.
  • Мустафаєву Денису Юрійовичу  — тренерові бронзового призера ХVІ літніх Паралімпійських ігор зі стрільби кульової Денисюка О.Я. (Вінницька область), у розмірі 10 тисяч гривень.

Минулого тижня, нагадаємо, сталася ДТП за участі чемпіонки світу з пауерліфтингу Мар'яни Шевчук. Під час аварії загинули дві її пасажирки. Що відомо про загиблих жінок і в якому стані сама водійка? Ми дізналися деталі: Водійка у важкому стані, пасажири загинули. Деталі смертельної ДТП за участі чемпіонки світу

 

Відео дня

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up