«Першокласники, заздрю вам!» Журналісти 20minut.ua вітають школярів з новим навчальним роком

«Першокласники, заздрю вам!» Журналісти 20minut.ua вітають школярів з новим навчальним роком
  • Ось і прийшов той день, коли діти знову сіли за парти у своїх класах. На школярів чекає захопливий світ знань, нові друзі та враження. Наша редакція вирішила привітати учнів з Днем знань. 
  • А що б ви хотіли побажати школярам у новому навчальному році? Пишіть у коментарях. 

Юлія Мельник:

— Нехай зі школяриками у новому навчальному році завжди поруч крокує удача. Бажаю, щоб усі починання давались легко, а кожен шкільний день був корисним та цікавим. 

 

Відео дня

Лариса Олійник:

— Першокласники, вітаю вас! Ви перегортаєте нову сторінку життя, наповнену цікавими відкриттями, новими знаннями і добрими друзями. Нехай дорога для вас буде щасливою і легкою!

 

Ольга Бобрусь:

— Нехай наступний рік залишить гарні емоції та спомини у житті. Нехай навчання буде легким та цікавим. Нехай друзі будуть вірними та назавжди. Вчіться, радійте життю та будьте здоровими!

 

Михайло Курдюков: 

— Вже зі шкільної парти ви маєте чимало можливостей для власного розвитку: конкурси, гранти, стартапи. Подивіться навколо, знайдіть «проблему» і вирішіть її. Саме навички розв'язування подібних задач знадобляться вам в майбутньому чи не найбільше.

Наталія Корпан: 

— Бажаю вам бути сміливими, сповненими енергією та допитливими. Збирайте з легкістю знання та досягайте нових вершин! Знаходьте друзів та насолоджуйтесь шкільними роками. 

 

Валерій Чудновський: 

— Першокласники, заздрю вам! Бо ви тільки на початку свого шляху, сповненого нових друзів та відкриттів. Бажаю вам багато усмішок та легко згризти «граніт» науки!

 

Дарина Дідик: 

— У новому навчальному році бажаю школярам море нових відкриттів і океан дивовижних вражень! Легкого й натхненого вам навчання, відмінних оцінок і менше складних контрольних.

 

Читайте також:

Усміхнені першачки. Як пройшов перший дзвоник у вінницьких школах

Важливе за 31 серпня на 20minut.ua. Найцікавіші новини, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Лазарева

    Успіхів у навчанні і терпіння батькам!!!!
  • Ols Kat

    Верните Валерия! Пусть напишет об этом:

keyboard_arrow_up