Перестало битися серце маленької вінничанки Іринки Химич

Перестало битися серце маленької вінничанки Іринки Химич
  • Померла 9-річна Ірина з Вінниці. У дівчинки діагностували рідкісну невиліковну недугу — прогерію Хатчинсона Гілфорда, тобто раннє старіння. За життя дитини боролися чимало людей...

Сумну звістку повідомила на своїй фейсбук сторінці мама Ірини Діна Химич.

«Ірочка померла. Вчора зупинилося її сердечко. Вибач сонечко, що не змогла цього разу тебе врятувати», — написала Діана.


— Ти на хмаринці і тобі не болить моя сильна дівчинка. Я люблю тебе і буду оберігати наші спогади, всі задумані плани ми виконаємо, я пишаюсь тобою і знаю, ти сильна.... Мама зробила НадЗусилля для тебе, вона мега крута мама і любить тебе більше себе.  Обіймаю твою хмаринку 30.06.2021, — написала Оксана Мельник.

Відео дня

— У мене розпач...Розпач і злість... Не турбуйте Діну Химич лишніми дзвінками...Просто допоможіть...5168752011360347 Химич Діна. Прощання сьогодні на , — написала у фейсбук Діана Мороз.

Іринка Химич жила з батьками у селі Березина Вінницького району. Маленька дівчинка мала організм, хвороби і зовнішність, як в старенької бабусі. Таких дітей у світі менше сотні, наша Дюймовочка була серед них. Дівчина потребувала постійного лікування. Про Іринку ми писали неодноразово. Додаємо декілька матеріалів:

 

Читайте також:

«Є новонароджені та 18-річні». Як лікують дітей з COVID-19 в обласній інфекційній

Захворіти на COVID можна і при високому рівні антитіл, — інфекціоніст

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (499)
  • Коптюх Анна

    Привіт мені жалко її вона моя подружка я її подруга аня 😭😭😭 мені її так жалко я хотіла щоб вона жила 😭😭😭 я скучаю за неюююю

    Коптюх Анна reply Коптюх Анна

    Иринка спочивай с миром🥺🙏😭
  • Мирослава Дронь

    Світла пам‘ять...
  • Наталія Агій

    Нехай земля їй буде пухом😥
  • Любов Ковалюк

    Вічна память янголяткові

keyboard_arrow_up