Нехай у двері стукають лише з добрими новинами! Привітання від редакції RIA/20minut.ua

Нехай у двері стукають лише з добрими новинами! Привітання від редакції RIA/20minut.ua
  • Від щирого серця. До однієї з найбільш очікуваних дат у році залишилося зовсім трішки. І поки Новий рік не настав, колектив нашої редакції вітає вас з прийдешніми святами!

Вадим Павлов:

— Якщо ви зібралися стати щасливими — починайте зараз! Нехай кожен ваш крок в новому році буде вдалим. Творіть. Живіть. Кохайте. Смійтеся. Подорожуйте. Обнімайте. Приймайте нестандартні рішення. Інвестуйте в себе. Дивіться на все з оптимізмом. Ви варті лише найкращого! Тому щиро бажаю мільйон посмішок на кожен день усім, хто читає ці рядки! Дякуємо, що ви з нами! З Новим роком і Різдвом! До зустрічі в 2022!

 

Відео дня

Наталія Гончарук: 

— Щоразу у грудні підводимо підсумки та зі сподіванням на краще плануємо наступний рік. Віримо, що прийдешній буде неодмінно кращим року, який минає. І що вдасться те, що не встигли цьогоріч. Що здійсниться те, чого ми так бажаємо, про що мріємо. Цього вам і бажаю, наші читачі. Віри в краще майбутнє, віри у себе, здійснення планів та мрій. І нехай рік Тигра в цьому допоможе. З Новим роком, з новим щастям!
 

Валерій Чудновський:

— Зі святом! З Новим роком та Різдвом Христовим, з новими очікуваннями — і нехай вони всі здійсняться. Бажаю щасливих змін у житті, навіть якщо вони будуть непередбачуваними та ризикованими! Нехай віраж на шляху до успіху не налякає своїм поворотом. Тому тільки зелених світлофорів, вільних перехресть і найкоротших шляхів від мрії до реалізації. Вітаю, друзі!

 

Марія Лєхова:

— Добігає кінця 2021 рік. Сподіваюсь, що він у вас пройшов чудово та залишив багато гарних спогадів. Нехай на цьому все не закінчується і 2022 рік принесе ще більше радості, щастя та спокою. Побажаю вам найголовнішого — здоров'я. 

Бережіть себе, цініть та крокуйте з удачею. Читайте 20minut та підтримуйте незалежну журналістику. З прийдешнім Новим роком!
 

Володимир Бабков:

— Хочеться усім побажати, щоб у наступному році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо! Хоч у кожного воно своє, але воно обов'язково найнеобхідніше та найважливіше. Бажаю, щоб усі ми були живі та здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин та самореалізуватися. А ще зичу багато радісних моментів, які перейдуть у приємні спогади. Також якомога більше зустрічей із відданими друзями та дорогими і близькими людьми. Ну і, звісно, залишатися із колективом 20minut.ua.
 

Наталія Корпан:

— Нехай Новий рік принесе вам більше добра та радості! Бажаю, щоб ви та ваші найрідніші люди були здорові. Нехай у 2022-му у вас буде багато моментів, коли ви забуватимете про свої дедлайни і смартфони, та будете насолоджуватися щасливою миттю. Хай у кожного з вас здійснюються всі шалені мрії та запаморочливі плани! Зичу, щоб у новому році поруч з вами крокували щира дружба, взаємне кохання та дитяча безтурботність. Будьте щасливі, сміливі та досягайте вершин, про які й не мріяли!

 

Віктор Скрипник:

— Як м'яч котяться роки. Тільки м'яч можна наздогнати, а роки... Бажаю кожному з нас летіти на крилах часу з комфортом і насолодою. Забудьте слово «завтра». Цінуйте сьогодні! Нехай збувається все, чого бажається! З Новим роком, тигренята!

 

 

Наталія Піскунічева:

— Нехай у наступному цьому році не буде ніяких нових вірусів, катаклізмів, економічних криз та воєн… А усі люди будуть здоровими, щасливими, багатими і добрими одне до одного. Це, мабуть, дуже нереальне побажання, але на те він і Новий рік? Кажуть, що у ці дні навіть дива трапляються, якщо цього дуже-дуже захотіти)

 

Михайло Курдюков:

— Кілька минулих років були для усіх нас нелегкими, тому навряд чи варто очікувати, що наступний надто відрізнятиметься. Бажаю, щоб вас оминали дельти, омікрони та все те вірусне, що прийде їм на зміну. Хочу, щоб у Новому році ні вам, ані вашим близьким не довелося сумувати: через роботу, гроші, тарифи та інші побутові негаразди. Нудьга також най обходить вас стороною. Здоров'я, добробут, кохання та мир — загадаємо, щоб саме ці речі супроводжували нас впродовж наступних 365 днів! А потім попросимо Миколая, Санту та Діда Мороза повторно виконати бажання.
 

Альона Рябоконь:

— З Новим роком та Різдвом Христовим усіх! У 2022 бажаю всім вінничанам мільйон причин для посмішок, для радості, для щастя. Стійкого імунітету від вірусів, як органічних, так і ментальних. З перших днів нового року отримайте щеплення від усіх негараздів та проблем. Любові, злагоди й здоров'я в кожну домівку!
 

 

Юлія Мельник:

— У Новому році бажаю кожному вінничанину нових емоцій, великого достатку і більше сюрпризів. Нехай 2022-ий здійснить всі ваші мрії. Але пам’ятайте, що все у наших руках, і навіть для здійснення незначних забаганок варто докласти зусиль. Тому бажаю вінничанам мудрості, наполегливості та терпіння в усіх починаннях!
 

 

Лариса Олійник:

— Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб прийдешній рік приніс багато щасливих моментів, удач і перемог. Нехай ваше життя буде наповнене чудовими зустрічами, незабутніми спогадами й щирими людьми!

 

 

Ольга Бобрусь:

— Нехай наступний рік стане найкращим роком вашого життя! Нехай у двері стукають лише з добрими новинами. Нехай буде що згадати та не соромно дітям розповідати! 

Не забувайте, що ми завжди з вами. 24 години на добу ми готові допомогти нашим читачам, що є в наших силах та можливостях! А щоб сил та можливостей у нас було більше — будемо вдячні за ваші підписки!!! Але навіть якщо ви не підпишетесь на наші новини — ми все одно будемо писати для вінничан та про вінничан! Тому що ви — наші найкращі! Щастя, здоров'я, мирного неба та Божих благословінь!


Читайте також:

«Із суперсилами в Новий рік»: як виглядає засніжена Вінниця

Зимова ковзанка і гірка в Центральному парку. Порівнюємо ціни у Вінниці та в інших містах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up