Наша команда професіоналів! (Пресслужба партії «Опозиційна платформа — За життя»)

Наша команда професіоналів! (Пресслужба партії «Опозиційна платформа — За життя»)
  • Кандидати в депутати міської ради від партії «Опозиційна платформа - За життя»

Олександр Гармаш йде в депутати міської ради від партії «Опозиційна платформа - За життя»

Олександру Гармашу 31 рік, він корінний вінничанин, має дві вищі освіти та чималий досвід підприємницької діяльності. Балотується до Вінницької міської ради від політичної партії «Опозиційна платформа - За життя».

Кандидат з відзнакою закінчив Національну академію Служби безпеки України у місті Києві, є дипломованим спеціалістом у сфері захисту інформації.

Олександр Гармаш успішно займається підприємницькою та громадською діяльністю. Протягом 10 років він створює нові робочі місця для мешканців рідного міста.

«Рішення йти до міськради з партією «Опозиційна Платформа - За Життя» було прийнято швидко й без вагань, бо саме у цій команді я хочу втілювати свої ідеї, допомагаючи рідній Вінниці ставати краще. Тут немає популістів, у нас лише професіонали у своїх сферах, об’єднані спільною метою - зробити Вінницю справді найкращим містом для людей, не орієнтуватись на якісь сумнівні рейтинги, а просто взяти - і зробити!» - заявляє Олександр Гармаш.   

Активна життєва позиція та багатий досвід приватного підприємництва дозволяє кандидату планувати чіткі кроки по врегулюванню непростої ситуації, що склалася з малим та середнім бізнесом, який зазнає постійних утисків з боку влади. 

«Молодим бізнесменам потрібно давати більше можливостей, а не займатися тотальною монополізацією. Місто має розвиватися системно та грамотно, нам потрібні реальні зміни, адже всі давно втомилися від популізму та піару чинної влади», - переконаний Олександр Гармаш.

У Вінницькій міській раді кандидат буде відстоювати інтереси малого та середнього бізнесу, всіляко сприятиме розвитку молодого підприємництва та боротиметься з корупцією, яка роками сповільнює прогрес міста. Він впевнений, що його програма є дієвою, та готовий доповнювати її разом з мешканцями міста.                               

«Знаючи проблеми свого округу, я чітко розумію, на чому потрібно поставити акценти при моїй роботі у міськраді. Проте, важко сперечатись з тим, що людям на місцях видніше, які проблеми потрібно вирішити першочергово. Саме тому я готовий почути кожен голос та взяти його до уваги. Є запит від людей - вислухав і працюєш над ним - ось як я це бачу. Практичний підхід, а не пусті балачки - ось що мають нарешті побачити вінничани», - каже Олександр Гармаш.

Інна Скутельник йде у депутати Вінницької міської ради по 4 виборчому округу від партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА –– ЗА ЖИТТЯ»

Інна Миколаївна Скутельник має три вищі освіти. Успішно закінчила Вінницький регіональний науково-практичний інститут економіки і соціальної психології, Вінницький державний торговельно-економічний університет та Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова. Має спеціальності економіста та юриста.  

 Володіє всіма необхідними знаннями та практичними навичками для здійснення ефективної депутатської діяльності.

Кандидатку в депутати міської ради особливо турбують питання відсутності дитячих майданчиків, великої кількості безпритульних тварин та катастрофічна нестача доглянутих зелених зон. Вирішення цих проблем і стане першочерговим завданням для Інни Скутельник у разі обрання до міської ради.

«Переконана, що з такою командою ми, уважно прислухаючись до людей, досягнемо значних успіхів у міській раді. Наше основне завдання – зробити наш район справді комфортним та безпечним для всіх, а особливу увагу потрібно звернути на дітей, малозабезпечених жителів району та літніх людей. Чітко знаємо і розуміємо, як втілити наші плани з розвитку 4 округу в життя» – каже Інна Скутельник.

Кандидат у депутати Вінницької міської ради Тамаз Мандзулашвілі балотується по 1 виборчому округу

Уродженець міста Тбілісі, громадянин України Тамаз Мандзулашвілі у 1990 році з відзнакою закінчив Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинського, здобувши кваліфікацію вчителя фізичного виховання. Зараз займається підприємницькою діяльністю.

Всі сили Тамаз Мандзулашвілі хоче направити на громадську діяльність та допомогу місту, йдучи у депутати Вінницької міської ради від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ». Адже лише з сильною та готовою до викликів командою можна зробити місто розвиненим та дійсно комфортним для життя. Більше того, головний акцент потрібно зробити не лише на центр, а й на околиці Вінниці.

«Мікрорайон Вишенька начебто в гарному стані, та, спустившись по алеї до Вишенського озера і парку «Дружби народів», наче потрапляєш в інший світ. Лавки та смітники в плачевному стані, освітлення в парку немає. Там ввечері або вночі страшно йти, темні місця – «солодке» місце для крадіїв. Пляжу немає, доріжки розмиті дощами, а вода в озері брудна. Все це потрібно привести до ладу, а не чекати, коли все повністю знищать», - зауважив Тамаз Мандзулашвілі – кандидат у депутати Вінницької міської ради від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ».

Пріоритетними питаннями для мікрорайону Вишенька є благоустрій прибудинкових територій дитячими та спортивними майданчиками, асфальтування тротуарів.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up