На війні загинули наші земляки Михайло Синевудський та Броніслав Жмуцький

На війні загинули наші земляки Михайло Синевудський та Броніслав Жмуцький
  • Під час боїв на Миколаївщині загинув наш земляк з села Рахни Польові Михайло Синевудський.
  • На Донеччині загинув мешканець Гнівані Броніслав Жмуцький.

Сумна звістка вмить облетіла Тиврівську територіальну громаду. На Миколаївщині у кривавій війні від рук російських окупантів під час боїв загинув наш земляк з с Рахни Польові - Синевудський Михайло Іванович.

Про це повідомила Тиврівська територіальна громада.

— Коли біда прийшла на Україну, Михайло Іванович , не вагаючись, пішов на передову разом зі своїм сином та братом дружини. Відважний боєць не ховався за спини побратимів, мужньо захищав кордони від ворога і його найманців. І понад усе бажав миру на Україні і найшвидшого повернення додому з перемогою, — розповідає Оксана Левчук.

Відео дня

Михайло Синевудський народився у лютому 1965 року в селі Орив, Сколівського р-ну, Львівської області. Приїхав у с Рахни-Польові на роботу у 1991 році, одружився , створив сім’ю. Разом з дружиною Аллою Євстафіївною виховали трьох дітей, сина і дві доньки. Тішилися трьома онуками. Михайло Іванович до війни працював механізатором у різних сільськогосподарських підприємствах. — Відповідальний, працьовитий, мав багато друзів, користувався повагою серед односельців, — йдеться у дописі.

Гніванська громада втратила захисника

15 липня 2022 року в бою за Батьківщину на Донеччині загинув мешканець Гнівані Жмуцький Броніслав Броніславович, 08.05.1966 р.н. Сумну звістку повідомили у Гніванській міській раді.

— Чоловік родом з с. Махаринці, Козятинського району. Останні 10 років проживав в місті Гнівань. Працював формувальником на Гніванському заводі спецзалізобетону. З 2020 року Броніслав Броніславович служив за контрактом в ЗСУ. Чоловік був веселою, активною та життєрадісною людиною, любив допомагати іншим, — йдеться у дописі.

У загиблого залишилася сестра, дружина та двоє дітей.

Прощання з воїном відбудеться в м. Гнівань, по вул. Перемоги, 195. Поховають Броніслава Броніславовича на рідній Козятинщині.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчутті рідним загиблих Героїв.

 

Читайте також:

Поховають з ведмедиком: сьогодні прощатимуться з Кирилом, який загинув від ракетного удару

Ізраїль пропонує допомогу з лікуванням поранених внаслідок теракту у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up