На війні полягло двоє військових з Козятинщини

На війні полягло двоє військових з Козятинщини
  • У боях за Україну загинули військові Дмитро Шкабура та Олексій Стадник.

В боротьбі з ворогом загинув воїн Дмитро Шкабура. Йому було 30 років. Сумну звістку повідомили 7 липня.

— Герої не вмирають. Непоправна втрата та пекучий біль, який роздирає душу всім рідним, близьким, знайомим. Діма був дбайливим сім'янином, люблячим батьком, підтримкою для рідних, справжнім вірним та надійним другом. Дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Щирі співчуття рідним, близьким та друзям, — цитуємо допис гімназії, де навчався захисник.

Відео дня

Цього ж дня стало відомо про гибель ще одного захисника з Козятинщини — Олексія Стадника, 1983 р.н. 

У Козятинській громаді 8 липня оголосили Днем жалоби за загиблим захисником. Цього ж дня Героя зустріли «живим коридором» та провели на вічний спочинок.

Поховали воїна на міському кладовищі.

— На знак шани та скорботи за загиблим земляком просимо приспустити Державні Прапори України та увінчати їх чорною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій громади, — повідомила голова громади Тетяна Єрмолаєва. — Наш Герой пожертвував своїм життям заради своєї країни та українського народу, щоб забезпечити майбутнє наших дітей та забезпечити можливість жити у мирній та вільній державі. Вічна та світла пам’ять Герою! Глибокі співчуття рідним та близьким загиблого.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Штурмовик із Вінниці Дмитро Продан: «Подобається бити ворога під Бахмутом»

Наші оборонці приземлили ворожий ударний вертоліт та збили 12 крилатих ракет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (44)
  • Tamara Olefirenko

    Вічна пам'ять  Героям
  • Валя Крот

    Царство небесне Героям України
  • Галина Фомич

    Вічна пам'ять Героям!
  • Наталія Попик

    Вічна пам'ять Героям.Родинам щирі співчуття.

keyboard_arrow_up