На війні полягли четверо військових з Вінниччини

На війні полягли четверо військових з Вінниччини
  • Вінниччина понесла втрати на війні. Захищаючи країну днями загинули військові Роман Цимбала, Генадій Василенко, Юрій Гуменюк та Олег Рибницький.

Северинівська територіальна громада повідомила про гибель Романа Цимбала, жителя села Слобода-Межирівська. Військовому було 33 роки. Сиротою залишився його маленький син.

— Без батька залишився ще зовсім маленький синочок, без чоловіка — молода дружина, без сина — батьки, без брата — сестри і брати. Герої не вмирають, — цитуємо повідомлення. — Про зустріч та  поховання загиблого повідомимо згодом. Стежте за повідомленнями.

Відео дня

Немирівська міська рада повідомила, що під час виконання завдань пов’язаних із захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України загинув немирівчанин Генадій Василенко, 1978 р.н. 

В останню путь воїна провели сьогодні, 28 червня. Поховали на Центральному цвинтарі, на Алеї Слави.

Піщанська селищна рада інформує, що 21 червня 2023 року на Донеччині, отримавши поранення несумісні із життям, загинув справжній воїн, житель села Чорномин Олег Рибницький, 07.05.1969 року народження.

— Загинув, назавжди залишившись Героєм, що віддав власне життя заради мирного майбутнього мільйонів українців. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Світла пам'ять про Олега Васильовича назавжди залишиться в наших серцях, — цитуємо допис.

Згодом громада опублікувала ще одну сумну звістку — загинув Юрій Гуменюк, 1988 року народження. Він теж з села Чорномин.

— Він воював за нашу країну, наш спокій і незалежність, віддав своє життя, захищаючи Україну від навали російських окупантів, — відзначають у повідомленні.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Штурмовик із Вінниці Дмитро Продан: «Подобається бити ворога під Бахмутом»

Наші оборонці приземлили ворожий ударний вертоліт та збили 12 крилатих ракет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (68)
  • Tetyana Poberezhna

    Вічна та світла пам'ять Героям!
  • Котовска Неля

    Вічна пам'ять Героям,щирі співчуття рі)ним 😭😭😭
  • Lyubov Kovtonyuk

    Вічна слава і вічна пам'ять😭🙏
    Клята війна щодня забирає найкращих захисників України, низький вам уклін 😭
    Рідним щирі співчуття,
  • Ірина Юра

    Вічна Пам'ять Героям.Царство Небесне.

    Біль і втрата для всіх.Уклін вам Воїни

    Герої живі ,доки люди про них памятають

keyboard_arrow_up