Між двома війнами: у Вінниці представили емоційну книгу Людмили Брендак

Між двома війнами: у Вінниці представили емоційну книгу Людмили Брендак
  • У виставковій залі Вінницького літературно-меморіального музею М.М. Коцюбинського 14 червня відбулась презентація книги письменниці та волонтерки Людмили Брендак «Лінії».
  • У книзі розповідається реальна історія долі родини іспанського хлопчика, загубленого під час війни в степах України. Події відбуваються на Вінниччині.

Людмила Брендак — прозаїк, поетеса, перекладач, митець та волонтерка. Її твори випромінюють справжню любов до Батьківщини.

На письменницькій ниві вона працює 25 років, за цей час з-під пера авторки вийшли книги: «У суцвітті бузку», «На мамине свято», «Під знаком любові», «Украли зятя», «Маленька повість про велике кохання», «Казки», «Любисткові діти», «Чудернацькі пригоди на вільховому острові», «Як козаки нечисть перемогли», «Таке довге… коротке життя».

На початку великої війни, як зазначає письменниця, вона активно займалася волонтерством, а нині свою діяльність здебільшого присвячує фіксації подій та історії сучасної російсько-української війни. Зазначає, робить це на прохання воїнів.

Відео дня

І днями у Вінниці презентували книгу «Лінії» Людмили Брендак.

«Повість описує події між двома війнами від 1939 року до російсько-української війни. Вони проходять на Вінниччині. У центрі сюжетної лінії — реальна історія долі родини іспанського хлопчика, загубленого під час війни в степах України. Він разом із сестричками зустрів Другу світову війну у Таращанському дитячому будинку. На долю малюка випало чимало випробувань… На жаль, вижити вдалося тільки йому. — розповіла авторка. — А назва «Лілії» обрана тому, що все у нашому житті починається з якоїсь дороги, станції».

Офіс туризму, нагадаємо, пропонує нову релакс-мандрівку «Лазурна вода та келих вина». Розповідаємо про маршрут та деталі, а також як долучитися ТУТ.

 

Читайте також:

Церковний календар на червень 2024 року: коли святкуємо Трійцю та Вознесіння Господнє

Магнітні бурі у червні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на червень 2024

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up