Малюють мирне майбутнє, танки та воїнів. Маленькі вінничани дякують захисникам своєю творчістю

Малюють мирне майбутнє, танки та воїнів. Маленькі вінничани дякують захисникам своєю творчістю
  • Учні вінницької школи намалювали десятки малюнків та написали теплих слів для захисників і захисниць України.
  • Так маленькі патріоти підтримують наших воїнів.

Інформацію про те, як наші маленькі українці допомагають захисникам малюнками та словами вдячності, опублікували на сторінці Військової частини 3008 Національної гвардії України.

«Дитячі роботи геть не схожі на кадри з телевізора. Війну в Україні вони сприймають інакше, ніж дорослі. Юні патріоти вірять, що захисники із синьо-жовтими прапорами всіх врятують. Тому усі роботи оформлені у національних кольорах. Намалювали мирне життя: щасливі родини, сонце, квіти, птахів миру. Свої картини учні вінницької школи відправили до однієї з військових частин і дуже прохали командування, щоб кожен герой отримав дитячий оберіг», — йдеться у зворушливому дописі. 

Як читаємо, заради щасливого майбутнього наших дітей на вільній Україні зараз наші захисники та весь народ воює проти російського ворога, який хоче знищити нашу націю. Але в такому єднанні та з такою підтримкою наших дітей, які своїми посмішками, малюнками, листами надихають і наповнюють життєвою енергією, ми однозначно переможемо!

Відео дня

Нагадаємо, в Україні запустили проєкт Mom, i see war, щоб зібрати дитячі малюнки про війну.

З цих ілюстрацій планують зробити маніфест-колаж, який продадуть на NFT-аукціоні. Про ініціативу розповіли у Міністерстві культури та інформаційної політики.

«Війна та мир в Україні на малюнках дітей стануть основою для найбільшого у світі маніфест-колажу, який назавжди залишиться в цифровій мережі за допомогою технології NFT», — кажуть автори ідеї.

Читайте також:

«Наш Гімн буде лунати всюди!». Маленькі вінничани записали відеопобажання для захисників

Життя триває. Минулої доби народилось 40 вінничан — 20 дівчат та 20 хлопчиків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Людмила Мельник

    БОЖЕ БЕРЕЖИ БЛАГАЮ КОЖНОГО ЗАХИСНИКА
  • Аліна Дика

    Це так цінно

keyboard_arrow_up