Переспівала Лободу. У вінницької дизайнерки Олени Шиян вокальний дебют

Переспівала Лободу. У вінницької дизайнерки Олени Шиян вокальний дебют
  • Власниця модного бренду ексклюзивного одягу та аксесуарів Олена Шиян вміє вражати не лише модним дефіле.
  • Нещодавно дизайнер презентувала власні вокальні здібності і музичний відеокліп.
  • Окрім пісень Шиян обіцяє здивувати і новою осінньо-зимовою колекцією.

На початку жовтня відома дизайнер одягу Олена Шиян вкотре вразила вінничан. Цього разу своїми вокальними даними. До всесвітнього дня музики Олена, спільно з вокальною студією «Драйв» під керівництвом Ярослави Ліхачової, презентувала кліп і пісню «Лети», переспівавши відомий хіт Світлани Лободи. Відеороботу знімали на вечірній площі Тараса Шевченка, що біля двох вінницьких музеїв, краєзнавчого і художнього.

«Вирізала свій хвилинний виступ, щоб вам не довелось перемотувати наше відео, знову і знову, щоб почути мої вокальні дані. Я, чесно, не думала, що навіть мені, сподобається, бо я дуже критична до себе, свого вокалу, і тим більше, свого артистизму… Далі буде», — поділилася своїми емоціями і піснею Олена Шиян у мережі Фейсбук.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Власниця модного бренду ексклюзивного одягу та аксесуарів з особливим трепетом ставиться до людей творчих, художників і музеїв. До своєї справи — особливо. Навіть минуле осінньо-зимове модне дефіле «Be mine, my world» Шиян презентувала у стінах Вінницького обласного художнього музею.

Ось таким чуттєвим дописом Олена подідилася у соцмережі:

«Місце, з яким пов'язана, одна з найособливіших подій життя. Lena Shiyan @lenashiyan — Вінницький обласний художній музей.

В минулому році, саме восени, я здійснила свою давню мрію, провести Fashion показ в нашому музеї. І це, дійсно, була грандіозна, культурна подія для нашого міста.

Мабуть, всім відомо, що найвідоміші світові бренди, для своїх показів, обирають найособливіші локації. І в першу чергу, це музеї, старовинні замки, маєтки, що збереглись з минулого, і багато інших історичних місць, які залишились у спадщину майбутнім поколінням.

Всі ми розуміємо, що спадщину, яку залишили нам, дуже важко порівняти з європейськими надбаннями. Адже ми, чомусь, не зберегли те, що залишили нам історичні постаті і цілі династії минулих століть.

Я дуже мрію, щоб у моєму житті, настав той момент, коли я зможу підтримати, або ж навіть відновити напівзруйновані маєтки, замки, і інші місця, які мають сторічну історію, свою неповторну атмосферу, колорит, і дух... що несе за собою життя людей, які, як і всі ми, прагнули бути щасливими».

Окрім вокальної відеороботи, дизайнер бренду Lena Shiyan Fashion Studio в жовтні презентувала відео до нової розкішної осінньо-зимової колекції «The Golden Woman». У ньому Олена представила трендові чорні та золотаві шкіряні косухи, плащі, а також оксамитові жакети і костюми, оздоблені вишивкою. До речі, така техніка вишивки стрічками на хутрі та шкірі є власним, запатентованим авторським винаходом Шиян.

«Сучасна мода не може бути зроблена суто на автентичності. Вона вимагає змін. Тому ми беремо елемент орнаменту та осучаснюємо його. Речі мають носитися. Тому вони мають бути стильними», — підкреслює Олена Шиян.

 

Читайте також:

Об'ємні рукава, клітинка і мереживо: вінницькі дизайнери створюють луки для нового сезону

Статус «без пари» або ТОП-5 знаних холостяків Вінниці
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Александр Владимирович

    Переспівати то мало ! Треба ще й пересосати!
  • Любитель підстаркуватих дЫзайнерок

    Новини Вінниці ,які ми заслужили !)))
  • без

    над пластикой ,движениями надо поработать
    а дизайнер может и хороший....
  • Вася Захарченко

    Спасибо за «рекламную статейку» посмеялся от души )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up