«Краса врятує світ»: як учасниця конкурсу краси може допомогти онкохворим

«Краса врятує світ»: як учасниця конкурсу краси може допомогти онкохворим
  • Олена Жагловська кандидатка технічних наук і доцентка кафедри Електроніки ВНТУ. Але незважаючи на наукову діяльність дівчина веде активний спосіб життя. Нещодавно вона пройшла до суперфіналу загальнонаціонального конкурсу «Краса Країни» і днями боротиметься за перемогу

Ми попросили дівчину розказати, що це за конкурс, як вона стала його учасницею і чому нам варто за неї проголосувати.

До цього у мене був досвід участі в «Mrs.Vinnytsia International». Після нього мені запропонували розвиватися у цьому напрямку. Мене це зацікавило і я почала збирати інформацію про конкурс «Краса Країни».

Я звернула увагу на те, що там система вибору переможниць відрізняється від інших конкурсів. Зазвичай все вирішує суб'єктивна думка журі. Вони оцінюють конкурсанток за певними критеріями та власними уподобаннями. Бувають випадки, коли з думкою журі не погоджується більшість людей. Проте змінити цього вони не можуть.

У «Красі Країни» інша система. Люди обирають переможницю шляхом інтернет-голосування. Кожен бажаючий може зайти на офіційний сайт конкурсу, познайомитися з учасницями, подивитися їхні промо-ролики та відео, що відображають один день з їхнього життя.

Після цього можна голосувати за ту, яка сподобалася. Таким чином велика кількість людей впливає на результат.

Іншим моментом, який зацікавив Олену стала благодійна мета конкурсу. «Краса Країни» підтримує програму «Здолаємо рак разом». Саме через це голосування платне. Воно коштує 9 гривень.

Зібрані гроші будуть витрачені на придбання інфузомата та ін'єктомата для Київського центру променевої терапії НАН України. Якщо коштів буде зібрано більше, придбають більш дороговартісне обладнання.

Дай Бог, щоб у нашій країні було більше таких проектів та заходів. Вони допомогають залучати велику кількість людей. Недаремно кажуть, що краса врятує світ. Можливо саме такі конкурси зроблять наше суспільство кращим.

– Допомагати іншим – це завжди добра справа. І завдяки цьому конкурсу ми маємо можливість долучитися до цієї допомоги. Ми можемо доносити до людей, наскільки це важливо, згуртовувати їх навколо проблеми.

Рак – це велика соціальна проблема. І люди мають бути проінформованими про кількість хворих, ризики та вартість лікування. Адже далеко не завжди ми лікуємося за рахунок держави.

Особливо, на думку дівчини, це стосується людей, які залишаються з хворобою наодинці. Вони не мають змоги оплатити своє лікування. Також їм немає у кого просити підтримки.

Олена вважає, що наше суспільство має бути більш лояльним до таких заходів і сподівається, що завдяки таким конкурсам люди будуть підтримували одне одного.

На конкурс подавалося багато дівчат. Але у перший тур пройшло всього 25 учасниць. Після цього було голосування, під час якого звичайні люди відібрали ТОП-15 конкурсанток у суперфінал.

Увагу при голосуванні звертали та громадянську позицію, активність у діловій, культурній та соціальній сферах. Певне значення мали й зовнішні дані конкурсанток.

На мою думку кожна з тих 25 учасниць була достойною фіналу. Можливо деякі з них були менш активними і це завадило їм пройти далі.

Звичайно мені хочеться, щоб голосували саме за мене. А з іншого боку зібрані кошти у будь-якому разі підуть на благодійність, а це найголовніше.

Олена одна з усіх дівчат, хто представляє науковців та сферу освіти. Коли вона знайомилася з учасницями, на неї була доволі незвична реакція. Мовляв, це ж конкурс краси, а ти науковиця, як так.

– У нас прийнято вважати, що на конкурси йдуть дівчата з індустрії краси, можливо бізнесу, але тільки не наука.

В очах багатьох науковець – це людина у білому халаті, яка працює у лабораторії, проводить якісь дивні досліди або тримає у руках паяльник. А чому науковиця не може бути гарною та розумною жінкою, яка добре проявляє себе в інших сферах?

Голосування триватиме до 12 червня включно. Переможницю буде обрано в ніч на 13 число. Вона отримає титул «Вибір країни» і підпише контракт на участь у міжнародному конкурсі краси у Тайвані.

У п’ятницю, 14 червня у Києві пройде суперфінал конкурсу. На результат впливатиме кількість голосів, кількість переглядів відео «Один день з життя учасниці» та думка 12 членів журі. Останні оцінюватимуть дефіле дівчат у купальниках, вечірніх сукнях, етно-вбранні та діловому стилі.

Переможниця суперфіналу підпише контракт на участь у конкурсі Mrs Globe, що відбудеться у Китаї та отримає титул «Перша краса країни».

Наразі вінничанка випереджає всіх конкурсанток в інтернет-голосуванні. Але найближча до неї учасниця відстає всього на кілька голосів.

Підтримати Олену можна за цим посиланням.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Максим Куций

    Відмінна кандидатура на перемогу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up