Щасливі разом. Розповідаємо романтичні історії кохання знаних вінничан

Щасливі разом. Розповідаємо романтичні історії кохання знаних вінничан
  • Сучасні історії кохання зазвичай передають нам у вигляді солодкуватих і прилизаних оповідок у журналах та на екрані.
  • До Дня усіх закоханих ми пропонуємо реальні історії кохання вінничан, чиї імена відомі нам усім.

Зараз світлини цих відомих і щасливих родин часто з'являються на шпальтах вінницьких видань. А колись було все вперше — знайомство, побачення, освідчення... Пропонуємо дізнатися історії кохання та переглянути родинні фото подружніх пар знаних вінничан, чиї серця поєдналися нещодавно або ж багато років тому.

Віктор Циганков і Романа Прокопович

Влітку минулого року півзахисник збірної України і правий вінгер іспанського клубу «Жирона» 25-річний Віктор Циганков побрався зі своєю коханою Романою. Після матчів за національну команду спортсмен вирушив у відпустку, де і прийняв рішення узаконити стосунки зі своєю дівчиною Романою Прокопович. Урочиста подія відбулася в Києві. Фотографіями з весілля в соцмережах поділився футболіст.

Відео дня

Про обраницю спортсмена відомо небагато. Вона з рідного міста динамівця — Вінниці (хоча народився Циганков в Ізраїлі, де грав його батько). Романа Прокопович навчається у Великій Британії, із знаним футболістом зустрічалася кілька років.

Позаторік у грудні Циганков освідчився їй під час спільного відпочинку на Мальдівах. «Все тільки починається», — написав тоді футболіст, виставивши знімки з романтичної вечері на пляжі.

Володимир Воловодюк та Ольга Маліновська

Минулоріч побралася ще одна знана у Вінниці пара. Наречений — керівник Вінницького полку ім. І. Богуна, організатор Міжнародного етно-фестивалю «Живий вогонь», його обраниця — волонтерка, активістка Вінницького Майдану, керівник ГО «Медіа центр «Власно» та інформаційного сайту «Vlasno».

«Життя продовжується! Днями ми з Володимиром Воловодюком офіційно одружились! Нехай кохання врятує наш світ! Всім добра і найшвидшої перемоги України над ворогом!», — поділилася радісною новиною Ольга Маліновська у Фейсбуці і показала весільну світлину, де сама у вишиванці, а її коханий — у військовій формі. 

Молода пара, як і всі інші, кого тепер розлучає війна, не могли на повну насолодитися медовим місяцем. Все відклали на «після війни». 

«Могли б зараз бути у весільній подорожі. Але ж ні, він — в ТРО, а я — волонтерю. Головне, зараз перемога України!» — написала в соцмережах Ольга.

Олександр і Владислава Зінченко

Футболіст Олександр Зінченко, який нині виступає за англійський «Арсенал» і захищає жовто-блакитні кольори у складі національної збірної України, влітку 2020 року свої руку і серце віддав вінничанці Владі Седан (справжнє прізвище Щеглова).

Дівчина є володаркою титулу «Міс Вінниця». Та найбільше Влада Щеглова запам'яталася завдяки Євро-2016. Красуню визнали однією з найкрасивіших вболівальниць чемпіонату після того, як її сфотографували на трибунах. Незабаром Влада Щеглова стала журналісткою національних футбольних телеканалів.

Пропозицію руки і серця закоханий Зінченко зробив нашій землячці ще восени 2019 року на Олімпійському стадіоні. Дівчина відповіла «так» Олександру 16 жовтня. Навесні 2020 року, 12 березня, у Великобританії пара узаконила свої стосунки. 

Влада та Олександр гучно відсвяткували весілля у Києві, 24 серпня 2021 року, у День незалежності України. На свято були запрошені топові футболісти, в тому числі Андрій Шевченко. На своїми хітами гостей розважали Діма Монатік, Дан Балан, а також співачка Віра Брежнєва.

Після весілля чарівна телеведуча каналу «Футбол» 25-річна Влада Щеглова вирушила слідом за своїм коханим півзахисником збірної України Олександром Зінченком до Англії, де він тепер виступає в складі «Арсеналу». Нині пара виховує доньку Єву.

Віктор і Тетяна Бронюк

Фронтмен українського гурту «ТІК» Віктор Бронюк зізнався, що свою дружину Тетяну нафантазував у власних снах. Бронюк називає їхній роман службовим, через те, що познайомилися молоді люди на роботі. Тетяна була одним з організаторів концерту, на якому виступав Віктор.

— Сниться і сниться. Раптом ми приїхали в Івано-Франківськ на День міста. Нас зустрічає організатор, і я бачу, що це дівчина і місце з моїх власних снів. І все, у мене картинка склеїлася. Можна сказати, що я з першого моменту знав: це моя майбутня дружина, — розповів Бронюк. — Наступного дня я поїхав до Вінниці. Ми почали спілкуватися по телефону, розмовляли по 6-8 годин на день. А потім прийшов момент, коли ми зрозуміли, що вже не можемо одне без одного. 

Музикант одразу освідчився дівчині в своїх почуттях, а вже через півроку Віктор зробив коханій пропозицію. Хоча офіційно вони одружилися через рік після знайомства, дату своєї першої зустрічі пам'ятають і святкують.

Віктор запевнив, що у своїй дружині він знайшов усе, що шукав.

— Мене часто запитують: «Чому ви не написали пісню про дружину?». Я відповідаю: «Не хочу зупинятися та ідеалізувати якусь одну мить», — поділився музикант. — Тобто для мене більш прийнятний варіант, коли кожний день ти відкриваєш нові прекрасні сторони і якості коханої людини.

Зіркове подружжя виховують двох чарівних діток: донечку Єву і сина Данила. Віктор попри зайнятість, завжди намагається знайти час для сім'ї, яка мешкає у Вінниці.

Олександр та Світлана Теренчук

— Перша закоханість була в школі, як певно і в усіх, — розповідає дизайнер Світлана Теренчук.—  Своє справжнє кохання, чоловіка Олександра, я зустріла, коли грала в КВК. Я грала в команді «Дівчата», яка виступала за інститут конструювання одягу і підприємництва. Саша Теренчук був у іншій команді, проте погодився в одній зі сценок грати у нас. Так і познайомилися. Зустрічатися почали після того, як зустрілися на міській дискотеці. Я прийшла з подругами, він був там МС. Далі він запросив мене на побачення на День Валентина. На замовлену романтичну вечерю я прийшла з подругою, оскільки Сашко працював. Ввечері він провів мене додому. Так зародилося наше кохання. Через дев'ять місяців ми одружилися.

Через рік, на День святого Валентина, Олександр подарував Світлані швейну машинку, бо тоді вона починала кар'єру дизайнера. У шлюбі пара 15 років, виховують сина Тимура.

Володимир і Олена Гройсман

Вінничани, колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зі своєю красунею-дружиною Оленою знайомі ще з юного віку. Вона майже на шість років старша за свого чоловіка. Пару познайомила спільна подруга в 1995-му.

— Спочатку просто дружили, потім почали зустрічатися, — розповів в одному з інтерв'ю Володимир Гройсман. — Я запропонував разом жити. Олена довго думала, перш ніж погодитися. Почали винаймати квартиру. Напередодні дня народження Олени вирішив, що цього дня будуть відзначати ще одну подію. Купив потай обручки і запропонував побратися.

Олена й Володимир одружилися у 1997 році. На той час Гройсманові було 19 років. Працював комерційним директором підприємства свого батька «Юність» у Вінниці.

—Батьки не заперечували, що вона старша і має дитину від першого шлюбу, — поділився Гройсман.

У пари троє дітей: донька Олени Юлія, спільна дочка Христина та син Давид.

Людмила і Валерій Головашич

— Валерій довго добивався моєї прихильності, а я не приймала його залицяння,— ділиться власною історією кохання голова Гайсинської РДА Людмила Головашич.— Але він був дуже наполегливий і врешті, я здалася. Знаєте, як кажуть, дівчата люблять високих, красивих. А він не зовсім відповідає цим критеріям. Хоча для мене він зараз — найкращий.

Познайомилось майбутнє подружжя в райцентрі Козятин, де обоє навчались, через спільних друзів. Людмила розповідає, що її підкорив характер майбутнього чоловіка — він виявися чуйною та доброю людиною.

Головашичі одружувались у 1990-х роках. Зробити пишне весілля змоги не мали, тому святкували у колі родичів та найближчих друзів. На весіллі було близько 50 чоловік. Зараз подружжя виховують сина та доньку.

Галина і Анатолій Левицькі

Колишня начальниця РАЦСу Галина Левицька зізналася, що чоловіка обрала собі сама і сама ж запропонувала йому одружитись. У далеких 1970-х роках Анатолій Левицький (Директор Вінницької філармонії) уже був «козирним» женихом, адже працював методистом в обласному центрі народної творчості при управлінні культури і мав автомобіль «жигулі». Сама ж Галина на той час навчалася в музичному училищі.

— Вперше я побачила Толю в училищі, коли він прийшов відбирати дівчат на концерт, розповідає Галина Павлівна.— У номері за задумом, брали участь 15 республік-сестер. І ось він мене відібрав, я була Україною і це для мене було дуже почесно. Ну а вже потім відібрала я його.

Левицькі гуляли весілля у Вінниця у Центральному парку у колишньому приміщенні для зимових танців. На свято з'їхалися гості з обох сіл, звідки були родом наречені — близько двохсот людей. 

Наталя Добринська і Костянтин Євтушенко

Наталя Добринська — чемпіонка з легкоатлетичного багатоборства на Олімпіаді-2008 у Пекіні. Із спортивною кар’єрою легкоатлетка попрощалася у 2013 році. 

Через два роки спортсменка стала на весільний рушник з бізнесменом та учасником реаліті-шоу «Холостяк» Костянтином Євтушенком, через тиждень після того, як в ефір вийшов фінальний випуск проекту. Тоді через весілля пари розгорівся скандал. Глядачі вважали, що Євтушенко був у стосунках ще під час участі в «Холостяку».

Бізнесмен зізнався, що справді познайомився з дружиною до старту зйомок реаліті, в 2013-му в Болгарії на гольф-турнірі. Але наступна їхня зустріч відбулася навесні 2014 року в літаку до Польщі. Тоді зйомки «Холостяка» вже завершилися, але в ефірі ще не з'явилися.

Костянтин освідчився Наталі в Парижі. Весільна церемонія пари та вінчання відбулася в червні 2014 року на стадіоні «Олімпійський», наречена була при надії. Пара встигла пожити в Америці та Туреччині. Зараз зіркове подружжя носить статус багатодітної родини.

У серпні 2019 року в родині Наталі та її чоловіка Костянтина на світ з'явилася третя дитина, син Макс. Ще пара виховує сина Дерека та доньку Алісію. Оскільки няньки родина не має, малечу часто залишають на догляд бабусі Любові Добринській, відомій вінницькій журналістці. 

Іванна Онофрійчук і Алмаз

Цю гламурну діву тепер знає вся країна. Світська левиця і ведуча телепроекту «Без краватки» Іванна Онуфрійчук родом із Рахнів-Лісових Шаргородського району.

Після закінчення сільської школи на Вінничині дівчина навчалася в Академії митної служби України в Дніпропетровську. Після того працювала більше року старшим інспектором митної служби України. Потім Іванна почала вести телепроект «Без краватки», була ведучою на «Танцях з зірками».

В перервах між зйомками Іванна Онуфрійчук закрутила роман із молодим казахським мільйонером Алмазом. З ним телеведуча познайомилася на іспанському курорті.

В липні 2020 року, під час святкування власного дня народження, яке Іванна з коханим та близькими відзначила в готелі під Львовом, дівчина отримала каблучку і пропозицію руки і серця від Алмаза. За романтичним моментом спостерігали численні гості, співаки Монатік, Іван Наві та програма «Світське життя» разом з Катериною Осадчою. Потім пара зіграла два весілля — на Мальдивах і в Києві.Після повномасштабного вторгнення росії телеведуча Іванна Онофрійчук разом із мамою та сестрами мешкають в Швейцарії, у чоловіка ведучої.

Ольга Полякова і Вадим Буряковський

Незважаючи на скандальний образ Ольги Полякової, особисте життя артистки — це сімейний затишок. Співачка понад 15 років заміжня за столичним бізнесменом Вадимом Буряковським..

Випускниця Вінницького училища культури Оля Полякова, перед тим, як стати зіркою, у рідному місті була знаною тусівницею, знімала кліпи, але слава все не приходила. Все змінилося, коли Полякова зустріла значно старшого за себе, проте небідного банкіра, який став трампліном до її зіркового життя. 

Познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Полякова в Києві, під час виступу на його дні народження на яхті. Оля Полякова була сюрпризом для іменинника, її концерт на той момент коштував 500 доларів. Під час знайомства з юною білявкою Вадим був одружений. Та після доленосної зустрічі на святі суперблондинка завагітніла, 11 вересня 2004 року вийшла заміж і оселилася в центрі столиці.

За словами співачки, пара відіграла весілля за останнім писком моди: наречена одягалася в персикове плаття від Юдашкіна, куплене за шалені гроші.

«У мене був дамський сад, Бог, Люцифер, ангели, торт у вигляді яблука, а на кожному столі стояло дерево-спокусник і квіти», — розповідає співачка, проте весільні фото чомусь не показує.

В березні 2005 року Полякова народила чоловікові дочку, дівчинку назвали Марією. Другу дочку Оля назвала Алісою, вона народилася в 2011 році.


Читайте також:

Таке палке кохання! Склали добірку з освідчень вінничан під час війни

«Обожнюю тебе, моя кохана!»: Вінницькі спецпризначенці записали зворушливе відео

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up