Герой, що назавжди в наших серцях: відкрили меморіальну дошку Дмитру Бондару

Герой, що назавжди в наших серцях: відкрили меморіальну дошку Дмитру Бондару
  • На території другого Барського ліцею 25 червня відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки командиру стрілецького відділення, солдату Дмитру Бондарю.
  • Воїн — учасник російсько-української війни, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю 8 липня 2023 року.

У травні 2022 року Дмитро Бондар пішов добровольцем на захист своєї Батьківщини та родини. Мужньо захищав нашу країну від російських терористів до останнього подиху...

— Дмитро Анатолійович був патріотом, людиною високої честі та моралі. Справжнім чоловіком, українцем, вихованим своєю родиною. Його так чекали вдома живим всі ті, кого він так любив. Ті, які щоденно молили Бога за його життя та здоров’я. Ті, які берегтимуть тепер лише вічну та світлу пам’ять, а ще гордість за величний та безцінний скарб подарований нам — скарб людського життя, який Захисник поклав на вівтар нашої Перемоги, — передає Барська міська рада.

Відео дня

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку солдата Дмитра Бондарю нагородили орденом «За мужність» третього ступеня (посмертно).

Вічна пам’ять, шана і слава Герою!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Штурмовик із Вінниці Дмитро Продан: «Подобається бити ворога під Бахмутом»

Наші оборонці приземлили ворожий ударний вертоліт та збили 12 крилатих ракет

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Лариса Дзендзя

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ !
    Низький уклін.
  • Галина Сєдова

    Вічна пам’ять ГЕРОЮ!!!!🙏🕯️😢❤️‍🩹🇺🇦
  • Nadiia Zotko

    Вічна пам'ять Герою!
  • Ирина Славатинская

    И за что наши мальчики погибают????за Зе?за не насыпных милионеров с Верховной рады?? конституции НЕТ!!!президента НЕТ;!земли уже все Америки!!мать сирота!жена сирота!дети без отца!!а у них в Киеве гей парады!! футбол! Евровидение!!у них всё хорошо!это у нас плохо!!!!!!!!

keyboard_arrow_up