«Ангели серед нас»: волонтерка Діана Мороз розповіла про новий проект

«Ангели серед нас»: волонтерка Діана Мороз розповіла про новий проект

Організаторка численних благодійних заходів Вінниці Діана Мороз анонсує запуск нового проекту для особливих дітей та їх батьків. Старт запланований вже на січень 2020 року. У чому ж суть і як звичайні громадяни можуть долучитися дійства?

«Історії п’яти особливих сімей. Кожна особлива родина, де проживає дитина з інвалідністю, переживає нелегке життя, сповнене боротьби. Але є дійсно унікальні історії. Можливо, ви розкажете мені одну з них?...» - пише організатор благодійних заходів для особливих діток Діана Мороз у своєму профілі у інстаграм.

Інтригує, чи не так?

Нещодавно Діана отримала звання «Найдієвішої жінки 2019 року» і не дарма! Проект за проектом, вона покращує життя особливих дітей та їх батьків. Приносить радість, різноманіття, закликає найрізноманітніші організації допомагати та звертати увагу на людей, які цього потребують.

Відео дня

Лише нещодавно закінчився неймовірний благодійний проект «Крило Фенікса» під керівництвом Діани, а вона вже готова розповісти про свою нову ідею. Проект, який, як сподівається організаторка, стартує вже на початку січня.

– Ідея проекту заключається у тому, щоб показати особливих дітей з іншої сторони. Залучитись підтримкою суспільства для батьків, які виховують таких дітей. Залучитись підтримкою дітей по відношенню до дітей з особливими потребами. Вони також хочуть навчатись в садочках, школах. Показати, що дітки з особливими потребами також є талановитими. Ми будемо знімати короткометражний фільм – розповідь.

– Загалом наші благодійні проекти тривають місяць – півтора. За цей час ми працюємо з психологами, відвідуємо різноманітні майстер-класи аби більше зблизитись з учасниками та просто їх порадувати. Це є командна робота. У фіналі ми матимемо гала-концерт, все буде дуже гарно, у янгольській тематиці. Там відбудеться презентація фільму, а також буде аукціон. Аукціон, на якому усі бажаючі зможуть придбати роботи діток, які вони створили спеціально для вечора гала-концерту. Це буде дуже ніжно, чуттєво, дуже по-доброму. – розповідає організаторка.

– Вхід, як і на всі наші заходи, буде вільним. Правда через обмежену кількість місць і наш попередній досвід, коли ми просто не могли розмістити усіх бажаючих людей у залі, прошу написати мені, що ви бажаєте прийти і я дам вам запрошення. – каже Діана.

Читайте також :

«Дітям потрібен був голос, і я ним стала» — організаторка благодійного проекту «Крило Фенікса»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up