Скільки коштує осіння фотосесія? Десять вінницьких фотографів про ціни та локації

Скільки коштує осіння фотосесія? Десять вінницьких фотографів про ціни та локації
  • Осінь вважають депресивною порою, та незважаючи на холодну погоду, кольори стають теплими. Фотографи відкривають нам безліч інших відтінків і доводять, що фотосесія здатна подолати поганий настрій.
  • Ми написали 40 вінницьким фотографам, щоб розпитати про ціни, локації та мистецький погляд на фотографію. Відгукнулись десять.
  • Пропонуємо добірку робіт, які вінницькі фотографи вже встигли втілити в реальність.

.

Олексій Агеєв

Ціна зйомки  й кількість фото: персональна – 800 грн./год (100-150 шт.); Love Story та сімейна – 1200 грн./год (200 і більше шт.)

На що фотографує: Canon, Sony

Локації восени: зазвичай узгоджує з моделлю; особливості вибору зазвичай залежать від бажання, примх та майбутнього образу. Можуть бути як природні ландшафти, так і урбаністичні.

Відео дня

Мистецький погляд: «Особисто для мене осінь - це дві сторони: продовження теплого літа та пасмурна холодна погода з дощами. Звідси й можна встигнути дозняти літні портрети, використати легкий одяг та всю зелень навкруги, якщо не встигнув влітку. А холодна пора краще передасть атмосферу на фото, настрій та почуття моделі. Намагаюсь зробити зйомку максимально приємною. Стараюсь, щоб модель себе почувала комфортно, а на фото виходила справжньою, природньою.  Адже краса в простоті. Також практикую зйомку в нічний час доби, коли природнього світла мало, а різних вогників, вивісок, ліхтарів - штучного освітлення багато. Фото виходять особливі, та й у нашому місті мало хто так знімає».

 Контакти: +380977677178

 https://www.instagram.com/alexageevph/

 

Зорина Гаджук

Ціна й кількість: 800 грн./1,5год (100-200 шт.). Редагує всі за потреби, найвдаліші – з детальною ретушшю.

На що фотографує: Canon 600D 18-55 mm, інколи - об‘єктив «Зеніт» (має більшу світлосилу -  чутливість до світла, а отже, можна знімати в менш освітлених умовах) та ефект «плівковості», на фото можна зробити розмитий та навіть трохи «підкручений» фон)

Локації восени: ліс/парк або затишна кав‘ярня, та цим не обмежується

Мистецький погляд:  «Для осінніх фотосесій оранжево-червоні кольори- це не те, щоб банальщина,  але набридла класика. Портрети дівчат з вінками та букетами із листя викликають втомлені зітхання, а не захоплення. З художньої точки зору мені хочеться знімати переважно деталі: малюнок прожилок на листі, зміни відтінків; краплі дощу, туманні пейзажі тощо.

Контакти: +380638856718

https://www.instagram.com/zoryna.j

 

Євгеній Симоненко

Ціна й кількість: від 800 грн./год (бл. 100 шт., оброблених – 15 шт.)

На що фотографує: Canon (два цифрових дзеркальних фотоапарати по 20 мп і один плівковий)

Локації восени:  під конкретну зйомку й під людину (щоб було комфортно)

Мистецький погляд: «Ідеї для осінніх зйомок не відрізняються від літніх. Хіба що вдягнутись потрібно інакше. Сезон - не головне у фотографії».

Контакти: +380638334375

 https://www.instagram.com/simonenko_photography/

 

Ольга Сурменко

Ціна й кількість: 800 грн. за півтори-дві години (150-200 шт., всі проходять корекцію, детально оброблених – 10 шт.)

На що фотографує: Canon 60 D +об'єктиви Canon 50.1.4 та 135.2.0 L

Локації восени: під кожну зйомку індивідуально. Клієнти надсилають Ользі фото одягу, в якому планують йти на фотосесію, а вона пропонує місця.

Мистецький погляд: «Ідей для осінніх фотосесій багато, але, в основному, - це алеї з жовтими листочками, жовті листочки і люди у жовтих листочках. Зазвичай, гуляючи по місту, бачиш гарну локацію і вже там плануєш фотозйомку. Моя мрія - влаштувати фотозйомку сім'ї у гарних вишиванках біля кафе «Хуторок»».

Контакти: +380985900176

 https://instagram.com/surmenko_olga_photographer/

 

Артур Покорський

Ціна й кількість: 700 грн./год; якщо в студії, то 250-350 грн./год за оренду (до 600 шт., мінімум 50-60 оброблених)

На що фотографує: Canon, об’єктив Sigma Art 35mm f/1.4

Локації восени: залежно від людини й задачі (міський стиль або природа: гори, вода, сіно, коні, чашка кави і т.д.). Пріоритетніше людина, а не місце.

Мистецький погляд: «Можна вигадати все, що завгодно. Якщо ми розглядаємо пару або індивідуальну зйомку, то найголовніше - це емоції, жвавість людини, світло в очах, адже найголовнішим на фотографії повинна бути людина, а все інше - це як додаткові елементи, які роблять фото краще (одяг, локація, мейк-ап, а також те, що людина хоче отримати і що їй подобається. Тут все індивідуально».

Контакти:  +380632949729

www.facebook.com/arturpokorskiy

 www.vk.com/artursxe

www.instagram.com/arturpokorskiy/

www.pokorskiy.com

 

Альона Кулизька

Ціна й кількість:  700 грн./год (150 - 200 фото, оброблених до 50)

На що фотографує: Знімаю на Nikon d90, D 7200, об'єктив 35 mm 1.8

Локації восени:  в першу чергу, де мало людей або якщо місце підібрали досить людне, то стараюся поставити час зйомки, коли людей найменше. В Вінниці хороші місця для зйомки на вулиці  Сабарів, лісопарк, біля церкви на Максимовича.

Мистецький погляд: «Якщо це індивідуальна фото сесія , то  використовуємо листя елемент декору, можна зробити  і вінок. Тоді така зйомка проходить десь в лісі, у моделі яскравий макіяж. Для love story можна зробити прогулянку на природі, з собакою і закінчити з ковдрою і чашками чаю біля вогнища. Одяг має бути в теплих тонах, можна парі одягнути однакові светри або клітчасті сорочки .»

Контакти: 093 73 23 389

https://www.instagram.com/alyonakulyzka/

 

Андрій Кожушний

Ціна й кількість: прибл. 350 -500 грн / год (ціна під кожну фотосесію індивідуальна. Якщо це фотосесія з макіяжом, орендою плаття і т.д- то це одна ціна, якщо ж проста вулична фотосесія-це інша)

 ( На кількість - не ставить ліміти. Буває , що фотосесія і локація настільки чарівні, що не шкода ні часу, ні кадрів)

На що фотографує: canon 5d mark III

Локації восени: локацією може бути будь-який парк, ліс, озера . Восени - це настільки красиві та насичені кольорами місця, що в них можна закохатися.

Мистецький поглядОсінь -  неоднозначний період. Деколи це найсумніша пора року, період дощів та змін, іншим ж це золоті кольори осені, чашка гарячої кави,у люблений серіал та теплий плед. І усе це можна передати за допомогою фото.

Контакти:  093-063-24-61

https://www.instagram.com/andriy_kozhushniy_photo/

 

Юліана Гуртовенко

Ціна й кількість:  500 грн./год (200 - 350 фото, обробляє  всі  фотографії, хоче щоб клієнт залишився задовільне ним і постійно змінював яскраві аватарки)

На що фотографує: Canon 700D, об`єктиви 18-55mm  і  50mm.

Локації восени: завжди різні. Виходячи з побажань клієнта, можна запропонувати студію, так само і прогулянку містом, чи єднання з природою.

Мистецький погляд: «Ідеї для зйомки з`являються завжди різні. Все залежить від побажань моделі. У мене є і свої варіанти, тож все за домовленістью.»

Контакти: 093 314 18 42, 067 433 26 27

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100000796253462

https://www.facebook.com/groups/130846250775927/

https://www.instagram.com/julianna_gurtovenko/?hl=ru

 

Таня Вередин

Ціна й кількість:  від 500 грн/год. (залежить від багатьох факторів - час зйомки, замовлення фотокниги, витрати на дорогу.)  (150-200 шт.+ кращі 20 фото додатково детально обробляються.)

На що фотографує: Nikon.

Локації восени: найкращою локацією вважає природу. Ліс, парк, озеро, поля та галявини. Прогулянка містом теж буде яскравою та цікавою.

Мистецький погляд: «Найулюбленіша пора для фотосесії - золота осінь. Природа є чудовим декоратором, сонечко вже не так високо і не залишає небажаних тіней - фотографуватися можна хоч цілий день!

Якими можуть бути образи? Їх безліч! Парасолька та гумові чобітки, книги та яскравий плед, велосипед та букет із яскравого листя, об’ємні літери чи хештеги, великий об’ємний шарф та джинси чи віночок із квітів та вишукана сукня. Головне вдало підібрати гамму кольорів, стиль, кілька аксесуарів та налаштуватися на позитивні емоції. Гарний настрій, щира посмішка, кілька вдалих ракурсів – і чудові теплі знімки ще довго будуть вам нагадувати про чудово проведений час.

Завжди роблю різного стилю фото. Класичні портрети, загальні сімейні на гарному фоні. Але найбільше люблю знімати щирі живі емоції, особливо дитячі, люблю фотографувати моменти щастя!

У подарунок - надруковані кращі фото»

Контакти: +380986288880

 www.instagram.com/tanyaveredin_photo<br>

 

Діана Любунь

Ціна й кількість:  500 грн./год (100-150 шт. - оброблені)

На що фотографує: Canon 600d (планує змінити модель)

Локації восени:  улюблена локація - Вишенське озеро . Це місце підійде для будь-якої фотосесії , там гарно і світло .

Мистецький погляд: «Осінь для мене найкраща пора року для фотосесій , але потрібно пам‘ятати , що вже холоднішає і для мене важливо , щоб клієнт був тепло одягнений і йому було комфортно. Під час зйомки я люблю розповідати щось чи жартувати,задля того щоб клієнт був у гарному настрої . Обожнюю ,коли продуманий образ на 100%.»

Контакти: +380632890896

 https://www.instagram.com/lyubun_photography

Текст: Ярослава Турчак, Каріна Козак

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Богдан

    суровые винницкие фотографы)) работы Юлианы Гуртовенко- это нечто))
  • Альона

    Таке відчуття, що коментували "експерти в світі фото" які тільки й вміють критикувати, і просиджувати годинами в інтернеті і за переглядом телевізора, вам показали бачення і роботу фотографів які починали з 0 і кожен день працюють над собою і своїми роботами. Спершу подивилися б краще на те чого ви добилися в цьому житті.
  • Жора

    А  кто делает порно фото ? И цена какая ? Если порно нет, то эрот. фото.

    Интересует мастера  женщины .



    ,
  • Katrusya Berezovska

    Катерина Березовська

    Ціна зйомки й кількість фото: 800 грн за годину/півтори, близько 200 фото, всі проходять корекцію, близько 30 фото проходять додаткове редагування.

    На що фотографує: Pentax, об'єктиви серії limited edition

    Локації восени: Узгоджуються з клієнтами, дивлячись, який вид зйомки буде (сімейна, індивідуальна, творча). Якщо є власне авто - звісно можливості збільшуються. Деякі конкретні місця можу порадити з досвіду. При бажанні клієнтів можу надавати контакти професіоналів, з якими співпрацюю - візажиста, перукаря, студії з орендою суконь, контакти власників коней на прокат.

    Мистецький погляд: Осінь - по-своєму прекрасна пора року. Обожнюю її кольори, затишність, чудові заходи сонця. Звісно головне на фото - люди і їх щирі емоції, а краса довкола лише надає особливої теплоти світлинам.

    Контакти: Kateryna Berezovs'ka photography
    Тел., вайбер 063 842 52 64
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up