Що таке квест-кімнати і чи варто сходити? Відгуки вінничан, порівняння сюжетів та ціни

Що таке квест-кімнати і чи варто сходити? Відгуки вінничан, порівняння сюжетів та ціни
  • Порівнюємо ціни, сюжети та чи дійсно гроші варті того, аби їх витрачати на подібні розваги. 

  • Також ми розпитали жителів міста про їх ставлення до квест-кімнат.

Квест-кімнати давно на слуху у більшості людей. Хтось їх відвідував, а хтось не може наважитись. У цій статті ми розповімо, де у Вінниці можна цікаво провести час з друзями, порозгадувати загадки та відчути себе справжній героєм фільму.

Квест–кімнати є різні. Вони можуть бути розраховані на дорослий вік, з горрор-тематикою з кров’ю та лякалками. А можуть бути і для школярів на логіку.

Відео дня

У Вінниці є чимало варіантів квест-кімнат для будь-якої публіки. 

Майже усі квести продовжуються близько 60-80 хвилин, вартість може варіюватись в залежності від виду кімнати та кількості людей. Зазвичай це 600-800 гривень за компанію дорослих і від 400 гривень для дітей.

Усі квест кімнати пропонують функцію пошуку компанії для квесту (якщо хочете відвідати гру, а немає з ким). Спільноти квест–кімнат у соцмережах допоможуть знайти однодумців.

Квест–кімната «Ізоляція», Соборна 24 (ТРЦ «Скай Парк»)

8 кімнат:

Дитяча квест–кімната «Втеча з класу», Площа Гагаріна 2а (Універмаг, 5 поверх)

«Втеча з класної кімнати» розрахована на 3-6 людей. Журналіст розпитала учасників після проходження квесту. Ось такі почула враження:  

«Тема квесту чудова — якраз для школярів. Ми проходили командою з п’яти, всім дуже сподобалось. Дуже цікаві загадки!»

Горрор квест-кімната Dark Quest, Соборна 7

У цій квест–кімнаті є лише одна кімната з великою кількістю локацій, за мотивами фільму «Пила». 

Також у Вінниці є квест–кімнати на тему скарбів капітана Флінта, «Великого комбінатора» за мотивами пригод Остапа Бендера, є «Ставка Вервольф», але в момент підготовки цього матеріалу ці квести не працювали.

Дар’яна Купчинська, частий відвідувач квест-кімнат:

Дар'яна з друзями після квесту

— Квест–кімнати — це найкращий вид розваг, що могли вигадати у Вінниці. От правда, кращого формату дозвілля у мене не було. Останнього разу ми з друзями ходили в Dark Quest, у них поки що лише одна кімната у тематиці кінофраншизи «Пила». І вона фантастична! Як тільки ми туди зайшли, то здалося, що квест почався вже: там дуже темно, високі сходи і ти не знаєш, куди тобі йти, загалом, доки ми все роздивлялись, організатори все ж вирішили вийти і нас провести. Атмосфера починається з самого входу. Дуже приємні робітники, все розповідають, показують що і як. Актори – супер, якщо у вас ну зовсім нічого не виходить — вони допоможуть.

— Страшно, дійсно страшно. Нічого конкретного не розповідатиму, але атмосфера доволі напружена і наганяє страху. Ти наче розумієш, що це актори, але вони настільки натурально грають і ти ведешся. А як не сприймати? Адже ти прив’язаний.

— Там дійсно, ну дуже круті декорації. Все дуже правдоподібне та страшне. Тобі увесь час здається, що з-заду тебе хтось схопить. Квести цікаві, часом дуже важкі, там майже все збудоване на математиці. Треба дуже багато рахувати і додуматись до того, що саме рахувати і як це робити. Компанія, яка хоче йти на квест по фільму «Пила» повинна мати майже усіх членів з математичним складом розуму і одного гуманітарія. Без гуманітарія там інколи не розберешся. Але математичних завдань все ж в рази більше, — розповідає Даша.

— Ми були в квест–кімнатах в «Ізоляції», що в Скай Парку. «Втеча з Алькатрасу» — моя улюблена, там надзвичайно. Просто необхідно знайти вихід і втекти, захоплююче. Ось там вже не лише математика йде в хід, а й проста логіка. - розповідає дівчина. - Часом потрібно до чогось додуматись, щось знайти, щось намацати — підказки усюди. Особливо у місцях, де ти не очікуєш їх знайти. Також були у «Зоні Відчуждення», але «Алькатрас», мені, особисто, сподобався більше.

— Ціни виправдовують очікування. 500-700 гривень на компанію за дійсно весело та цікаво проведений час — воно варте того на усі 100 відсотків!

— Знаю, що відкрилась кімната по «Алісі у Задзеркаллі», думаю, це буде нашою наступною кімнатою, дуже хочемо туди сходити. Квест–кімнати — це найкращий вид розваг, що могли вигадати у Вінниці. Навіть якщо ти був там раніше, хочеться стерти собі пам’ять і пройти все знову і знову, і знову. Фото робити не можна і на це є причина, бо фотографії дійсно зіпсують весь ефект перед проходженням квесту. Телефонами користуватись не можна, ліхтариками також, як і калькуляторами. В ідеалі — залишати речі у камері схову, аби навіть не було спокуси щось використати. Адміністратори самі вам можуть надати якесь приладдя для проходження — це вже інша справа. Коли ти вже вибрався з квесту, роблять ваше з друзями фото і повідомляють результат, за який час вам вдалося пройти завдання. Рекомендую абсолютно усім! Кожен знайде тематичну кімнату до душі.

 
Читайте також:

Напише вітання, розмалює машину, спече бетмена. Вінничани з унікальними професіями

Для тих, хто не ризикне пірнати в оболонку : ціни та умови у вінницьких критих басейнах

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Не скажу

    Фигня
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up