Поп-музикант Саня Бетов випустив перший студійний альбом «Делай для себя»

Поп-музикант Саня Бетов випустив перший студійний альбом «Делай для себя»
Олександр Бетов
  • Співпрацює 29-річний вінничанин з відомими російськими лейблами.
  • Днями він випустив свій перший альбом і поширив його в мережі.
  • Ми розпитали Саню про те, як почався його шлях у музиці.

— Займаюсь музикою близько шести років, — каже Саня. — Музика завжди мене приваблювала, мабуть, варто було почати раніше, але у моєму оточенні ніколи не було розуміння, що музика може приносити дохід і на цьому справді можна заробляти.

Хлопець розповідає, що для нього основним заняттям стали зведення та мастерінг, тобто обробка пісень онлайн, на замовлення.

— Ніколи не працював на когось — маю надто складний характер, тому такий спосіб заробітку став досить зручним і я займався тим, що мені справді до душі — музикою, — ділиться Саша.

Відео дня

У 2018 році, він записав пісню «Танцуй» — це був його перший досвід. Через місяць Сашко отримав повідомлення від російського виконавця Bah Tee. Він є власником лейблу «Жара Мьюзик».

Олександр Бетов

— Лейбл тоді лише створився, — розповідає вінничанин. — Він хотів підписати трек на його лейбл, але через власні обставини я вирішив відмовитись.

За словами Олександра, через рік йому набридла рутинна робота і хлопець захотів займатися власною творчістю. 

— За два тижні я накидав альбом з десяти пісень, сам його записав та звів, зробив музику у себе на студії та надіслав Bah Tee, — каже співрозмовник. — Він відповів, що таке не підходить.

Саша розповідає, що почав масово розсилати музику по своїм клієнтам та усім, хто був більш менш відомим. Дуже скоро, роботи вінничанина дійшли до лейблу «Warner Music», вони запропонували йому аванс і співпрацю.

— Я вже збирався купувати квиток і вирушати до Москви, але буквально через годину мені надійшла інша пропозиція і я підписав альбом у лейбла «Rhymes Music» з Пітеру. Через рік ми його випустили, зараз от презентуємо — каже Сашко.

За словами хлопця, спочатку це були п’ять синглів, а потім усе інше. Зараз у нього контракт з іншим лейблом, з яким уже вийшла одна пісня «Сегодня я бухой». 

Вже завтра, 1 квітня, відбудеться реліз нової пісні Олександра «Девчонка из кино», а 25 квітня — «Как же спать».

— Останні три треки я вважаю своїми найкращими роботами, — ділиться виконавець.

Альбом Олександра Бетова знайдете за цим посиланням.

 

Читайте також:

Сезон кліщів: як вберегти пухнастого друга від укусів, розповідають ветеринар та собачники

«Не забувайте про рукавички»: поради епідеміолога, як прибирати квартиру під час карантину



 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexey Shytov

    Выход винницкого музыканта на русском лейбле это да, важно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up