«Копія мама»: дочка Олі Полякової всполошила мережу фото з декольте

«Копія мама»: дочка Олі Полякової всполошила мережу фото з декольте
  • Маша Полякова, дочка вінничанки Олі Полякової, продовжує підкорювати мережу своєю красою.
  • Цього разу 15-річна дівчина розмістила кілька знімків, на яких постала в сукні з глибоким декольте, масивному намисто у вигляді ланцюга.
  • Образ Полякова-молодша доповнила чорними окулярами.

Фотографіями дівчина поділилася на своїй особистій сторінці в «Інстаграм».

«Чи сподобалася вам дістанціоннка?», — поцікавилася Марія у своїх передплатників.

Відзначимо, одні почали відповідати на питання дівчини, а ось інші не упустили можливості і засипали Полякову-молодшу компліментами.

Відео дня

«Сподобалася більше ти, ніж дистанційка !!», «Красива, як мама», «Ні, тому що ні останнього дзвоника, ні нормального випускного не було ... а я 11 клас закінчила», «Машуля, така ніжна и жіночна, тобі дуже личить цей образ», «Копія мама», — писали люди в коментарях.

«Копия мама»: дочь Оли Поляковой всполошила сеть, позируя в платье с глубоким декольте

Раніше старша дочка співачки Олі Полякової Маша засмутила свою зоряну маму, так як втекла з дому.

На карантині Оля Полякова перебуває на дачі разом зі своєю сім'єю. За словами суперблондинки, сидіти цілими днями з дітьми виявилося для неї реальним випробуванням. Найбільш складно їй ужитися зі старшою дочкою Машею, про що Оля розповіла в прямому ефірі з Анною Седоковою. При цьому, говорить суперблондинка, сидіти вдома з дітьми непросто.

— Я коли приїхала додому, зрозуміла, що не вмію спілкуватися з дітьми. Я вміла їх на ручках потримати, поцілувати, а 24 години на добу займатися дітьми і ще їх розважати - це складно, — розповіла Полякова під час гри.

Читайте також:

Дані по СOVID-19 на 25 червня: в Україні +994 за добу. Скільки у нашій області?

«Життя забирає найкращих»: в аварії в Луці загинув відомий лікар-нейрохірург

У Вінниці знайшли семирічного Бориса, який поїхав на велосипеді та зник

Біля мосту знайшли 13-річну Катю, яка пішла гуляти о шостій годині ранку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Sergei Peliuhno

    Ну да всполошила, все кинулись заниматься ананизмом.
  • Мягкий Ангел

    Писец важная новость, жить бы не смог без этого УБЕРважного знаний
  • Anton Zavgorodnii

    Донька блять а не дочка малороси хуэвы.
  • Торон Туй

    Ну теперь в разделе "приват" капусту рубить будут на пару.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up