«Колядки з бомбосховищ»: калинівчани взяли участь різдвяному телепроєкті

«Колядки з бомбосховищ»: калинівчани взяли участь різдвяному телепроєкті
Хор «Співочі візерунки» заколядував у сховищі. Фото: Калинівка City
  • Суспільне Мовлення до Різдва Христового та Нового року представило проєкт «Колядки з бомбосховищ», у якому діти та дорослі з різних куточків України заспівали різдвяних пісень у сховищах, де вони проводять багато часу через російські обстріли.
  • Вінниччину у цьому проєкті представляли калинівчани.

Організатори кажуть, що на створення проєкту «Колядки з бомбосховищ» їх надихнули відео, на яких українські діти під час повітряних тривог навчаються, танцюють та співають у бомбосховищах. А раз так, то вони й заколядують та защедрують, навіть якщо через війну доведеться робити це в бомбосховищі.

Учасником цього проєкту стали калинівчани — хор «Співочі візерунки» ліцею села Корделівки разом із викладачами та учнями Калинівської дитячої музичної школи заспівали у сховищі ліцею колядку «Нова радість стала». Вірніше, переспівали на сучасний лад, адже починається вона такими словами «Нова радість стала, яка не бувала, Перемога України на весь світ засіяла…». Про це повідомляє сайт Калинівка City.

Відео дня

— Колядки в бомбосховищах — це наша сумна реальність, — каже завідувачка редакції Суспільне Вінниця Ольга Круковська. — Калинівська громада з першого дня повномасштабного вторгнення під обстрілами російських терористів. Втім, вибухи та прильоти не ламають та не лякають наших дітей. Щоправда, і колядки тепер відповідні. Крім духу Різдва, в них ще й віра в перемогу та ЗСУ.

 

Читайте також:

Астропсихологиня про 2024-й: що принесе з собою рік, прогнози, виклики і перспективи

Новорічний декор 2024: дізналися про кольорову гамму свята і вартість прикрас

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up