Вінничанка Дарина Красновецька співала на конкурсі краси Miss Supranational 2022

Вінничанка Дарина Красновецька співала на конкурсі краси Miss Supranational 2022
  • Юна вінничанка Дарина Красновецька виступили під час конкурсу краси Miss Supranational 2022, на одній сцені з відомою співачкою Джамалою.

У місті Новий Сонч (Польща) відбувся фінал міжнародного конкурсу краси Miss Supranational. Ззапрошеною гостею стала Джамала. Вона виконала легендарні треки «1944» та We Are the Champions гурту Queen. 

Під час церемонії на сцені виступила й співачка з Вінниці Дарина Красновецька. Вінничанка, яка була учасницею «Дитячого Євробачення 2018», виступила перед публікою під час шоу-програми. Співачка виконала свій трек Say Love, із яким виступала кілька років тому на міжнародному пісенному конкурсі. 

Україну представляла одеситка Діана Міроненко. Під час конкурсу учасниці Miss Supranational 2022 влаштували акцію підтримки. Красуні вийшли на сцену в синьо-жовтих кольорах із українськими прапорами в руках. Захід проходив саме під час виступу співачки з Вінниці. 

Відео дня

Цьогорічною переможницею конкурсу стала Лалела Мсване з Південної Африки.

У 2018 році, нагадаємо, на Дитячому Євробаченні нашу країну представляла вінничанка Дарина Красновецька. З піснею Say Love вона виступила першою і зайняла четверте місце за результатами голосування журі та четверте місце за результатами голосування глядачів. У підсумку Україна посіла тверде четверте місце у фіналі.

У 2020 році Даша Красновецька випустила нову пісню «Child of The Sun» у рамках свого першого сольного альбому. 

 

Читайте також:

Погода 19 липня: синоптик попередила про залишки атмосферних фронтів

Цей день в історії, 19 липня. Яке сьогодні свято, прикмети та традиції

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up