Загострення на Донбасі. Сьогодні загинув 34-річний вінничанин Денис Кононенко

Загострення на Донбасі. Сьогодні загинув 34-річний вінничанин Денис Кононенко
Сьогодні, 19 лютого, загинув Денис Кононенко. В Тульчині син не дочекався батька з війни.
  • У суботу, 19 лютого, на третій день потужного протистояння, яке провокують на Донбасі проросійські бойовики, серед бійців ЗСУ з’явилися перші втрати.
  • Сьогодні двоє військових на фронті загинули. Серед них Денис Кононенко з Тульчина.

Сумну звістку повідомив на фб Валерій Скрипченко.

«Загинув вінничанин…         

З Тульчина….

Відео дня

О 12.40 під час мінометного обстрілу поранення отримав водій мотопіхотної роти…

Поранення виявились несумісні із життям…

Денису Кононенку було лише 34…

У нього залишився син…

Вічна слава Герою!», —  написав Скрипченко на своїй сторінці.

Третя доба загострення на Донбасі розпочалася з обстрілів з боку бойовиків — вони тривають без упину на різних ділянках фронту.  Кілька годин тому був бій у Станиці Луганській, стріляють також в районі Приазов'я. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вже о сьомій ранку з'явилась інформація про загиблого бійця. Відомо, що осколок після пострілу ворожої артилерії поцілив військовому в голову, він загинув на місці.

Ще один боєць зазнав травм несумісних з життям. Було це по обіді біля донецького аеропорту. Також відомо, що двоє з чотирьох поранених перебували на позиціях на Світлодарській дузі і під ДАПом. 

Штаб операції об'єднаних сил нарахував за сьогоднішній день 70 обстрілів, шість десятків з них — потужною, забороненою зброєю. Такими були дані станом на 17.00. Є інформація, що російські найманці вже випустили понад 2 тисячі 200 снарядів різного калібру.

По обіді бойовики вдарили по КПВВ "Щастя". Це вже другий такий обстріл пункту пропуску за два останні дні. З усіх КПВВ на в'їзд на територію, яку контролює Україна, найманці щоденно пропускають людей лише на пішохідному в Станиці Луганській. Інші — на в'їзд закриті або окупанти звідти людей випускають лише один-два дні на тиждень. 

Тим часом керівництво Збройних сил України вкотре нагадує,  що українські бійці стоять на позиціях, які уже кілька років облаштовані, які передбачені Мінськими угодами. Ніякого наступу Україна не планує, а вся інформація від окупантів — це інформаційні провокації для залякування, підняття паніки і спробі інших дій з боку Кремля

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття родинам загиблих Героїв.

 

Читайте також:

Трагедія в «Набережному кварталі». З 12 поверху випала 17-річна дівчина (Відео 18+)

Збої в роботі «Приватбанк» та «Ощадбанк». Також зазнали атаки сайти Міноборони та ЗСУ

keyboard_arrow_up