Варто зберігати холодний розум. У СБУ закликали не піддаватися паніці

Варто зберігати холодний розум. У СБУ закликали не піддаватися паніці
  • У Службі безпеки України заявили, що Україна зіткнулася з системним нагнітанням паніки, поширенням фейків та викривленням реального стану речей.
  • У спецслужбі закликають українців не піддаватися паніці та зберігати спокій.

«Служба безпеки у межах своєї компетенції постійно аналізує різні сценарії розвитку подій — є чіткий план дій на кожен із них. Разом із керівництвом держави, представниками виконавчої та законодавчої влади, іншими правоохоронними та безпековими органами влади ми готові реагувати на ситуацію не тільки тоді, коли виникне така необхідність, а заздалегідь. І вже робимо це», — заявили в Службі безпеки.

На думку СБУ, нинішнє нагнітання в інформаційному просторі має на меті «посіяти тривогу в українському суспільстві, підірвати віру в здатність держави захистити своїх громадян, розхитати нашу єдність».

В спецслужбі додали, що працюють в посиленому режимі в усіх регіонах України.

Відео дня

«Стабільність і спокій у нашій країні залежать не лише від влади, а й від зважених дій кожного українця. Всім нам варто зберігати спокій та холодний розум, не піддаватися на провокації. Паніка й дестабілізація грають на користь тільки ворогам, а не Україні», — відзначили в СБУ.

Також закликали керуватися інформацією з офіційних джерел, а не анонімних.

 

Читайте також:

У цей день вітаємо Валентина та Петра. Історія та прикмети 14 лютого

В Україні за добу виявили 16 993 випадки COVID. Скільки на Вінниччині?

Коментарі (23)
  • Оксана Бойчук

    Самі панікують і всіх людей будоражать.Задовбали.....
  • Тамара Ковязина

    Так никто и не паникует….
  • Кокос

    А якого біса СБУ та їх хазяї зі США постійно створюють інфофейки про напади,сіють паніку і самі від цього страждають?Це напевно тому,що всі вони їбанати...
  • Читач68

    Немає віри цій службі.
    В 2014 році(18-20лютого), коли була активна фаза на майдані то СБУшники приїжджали в школи і посеред уроку заходили в клас і забирали своїх дітей. При цьому нічого не пояснюючи вчителю хто вони і що роблять в школі, куди ніхто чужий не може заходити, бо школи закриті для посторонніх.
    Тому і зараз вони впершу чергу свою шкуру будуть спасати, а на інших їм пох.

keyboard_arrow_up