Просять присвоїти звання Героя Володимиру Денисенку. ПЕТИЦІЯ

Просять присвоїти звання Героя Володимиру Денисенку. ПЕТИЦІЯ
  • Володимир Денисенко загинув 15 квітня 2023 року, виконуючи свій військовий обов’язок в районі населеного пункту Новокалинове Очеретинської територіальної громади Донецької області. 
  • Рідні воїна написали петицію до президента, де просять присвоїти йому звання Героя України посмертно.

Володимир Денисенко народився 24 січня 1977 року. Як справжній патріот і вірний син України у 2016 році, він брав участь в антитерористичних операціях. А вже 28 лютого минулого року без вагань став на захист рідної землі.

Володимир мужньо та самовіддано, пліч-о-пліч з побратимами захищав батьківщину від ворога у складі другої роти морської піхоти однієї з військових частин.

Свій останній бій матрос, кулеметник кулеметного відділення вогневої підтримки прийняв 15.04.2023 року. Поблизу населеного пункту Новокалинове на Донеччині загинув смертю Героя, поклавши на Вівтар Перемоги своє життя.

Відео дня

Петицію про присвоєння звання Героя подала Марина Педоренко 4 травня. Звернення уже підтримали 13 тисяч 914 людей з 25 тисяч необхідних. До кінця збирання підписів залишилося вісім днів.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

У теплицях та готельному комплексі, куди впали уламки збитих «Калібрів», постраждали п'ятеро людей

Вінничани з інвалідністю отримали свідоцтва операторів комп’ютерного набору

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Тетяна Дубчак

    Підтримую
  • Руслана Олександрівна

    Підтримую
  • Алла Алла

    Підтримую
  • Natalya Zhuk

    Підтримую.

keyboard_arrow_up