Прихожани церкви в Калинівці придбали дрон для бійців бригади «Червона Калина»

Прихожани церкви в Калинівці придбали дрон для бійців бригади «Червона Калина»
  • Релігійна громада церкви Миколая Чудотворця, що у Калинівці Вінницької області, придбала дрон для бригади Національної гвардії «Червона Калина».

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці 14-ї штурмової бригади Національної гвардії України «Червона Калина».

Прихожани церкви Миколая Чудотворця в Калинівці разом зібрали гроші та придбали дрон для бійців бригади. БПЛА DJI Mavic 3 передав настоятель храму та капелан бригади отець Орест Шпак.

Відео дня

— Ми вдячні прихожанам храму, які підтримують захисників із нашої бригади. Дрон буде одразу передано бійцям на передову, де вони виконують найскладніші завдання. Ваш подарунок допоможе в боротьбі проти російських окупантів, — повідомив під час Богослужіння майор Олендра.

Довідка

З перших днів повномасштабного вторгнення підрозділи військової частини «Червона Калина» зайняли визначені позиції з оборони столиці України та не допустили спроби прориву противника до Києва, розбили колону російської армії біля селища Бузова.

З червня 2022 року підрозділи полку у складі зведеної батальйонної групи в оперативно-тактичному угрупуванні «Північ» оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» брали участь у бойових діях у населених пунктах Сєверодонецьк, Лисичанськ та Білогорівка Луганської області, Спірне та Верхньокам'янське Донецької області, проявляючи стійкість і рішучість, даючи гідну відсіч загарбникам. Виконують завдання на Запорізькому напрямку.

 

Читайте також:

«Це буде більше ніж книгарня». Як рідні полеглого воїна Миколи Рачка здійснили його мрію?

Суд виніс вирок «патріоту», який збирав інформацію у Вінниці і «зливав» ворогу

Коментарі (5)
  • ОВ

    Єдина українська церква в Калинівці.

    Назар reply ОВ

    Так

    ОВ reply Назар

    Я це знаю, а всі інші московські.
  • Назар

    Орест молодець!
  • Місцевий

    Саме так мають робити тисячі церквів  нашої області та міста.

keyboard_arrow_up