«Збережіть їм життя. Благаю!»: написали в записці, підкинувши цуценят під ворота притулку

«Збережіть їм життя. Благаю!»: написали в записці, підкинувши цуценят під ворота притулку
  • Вінницький муніципальний притулок — це місце, де тварини, які залишилися без дому, отримують допомогу та догляд.
  • Співробітники закладу щоденно докладають зусиль, щоб забезпечити комфорт і безпеку тваринам.

Як інформують на сайті Вінницької міської ради, муніципальний притулок для тварин не лише надає тимчасовий притулок хвостатим, а й шукає нових господарів. Нещодавно до закладу потрапили маленькі цуценята. Собачат підкинули під ворота притулку з запискою «Пробачте, я знайшла їх на узбіччі. Збережіть їм життя. Благаю!». Тепер цим чотирилапим потрібен новий дім, де вони зможуть отримати увагу та почуватись у безпеці.

— Їм орієнтовно 6 місяців. Це братик і сестричка. Він біленький, вона — руденька. Надзвичайно милі та грайливі. І тепер ми шукаємо їм теплу оселю. Ці чотирилапики, як і всі безпритульні тварини, потребують нашої підтримки. Притулок робить все можливе, щоб забезпечити їм догляд та медичну допомогу, але їм також потрібен дім і любляча сім'я, — розповів начальник закладу Леонід Зелінський.

Відео дня

— Коли чотирилапі потрапляють до закладу, ми усіх їх стерилізуємо, вакцинуємо, а згодом соціалізуємо та тренуємо, щоб підвищити шанси на успішну адаптацію в новому домі. Робимо все за програмою з регулювання чисельності тварин гуманними методами, яка працює у Вінниці. Якщо родину не знаходимо — повертаємо собак на місце їх вилову, — каже Світлана Савич, лікар ветеринарної медицини Муніципального притулку для тварин.

Леонід Зелінський також зауважив, що усі операції для безпритульних тварин Вінницької громади проводяться безкоштовно. Заклад укомплектований необхідним для роботи транспортом та забезпечений спеціалізованим обладнанням для вилову тварин.

Той, хто бажає взяти до себе додому чотирилапого, який стане домашнім улюбленцем, може звернутись за телефоном – 067 383 8377 або ж приїхати за адресою притулку: Гонти, 26Е. Більше про заклад можна дізнатись на його фейсбук-сторінці.

 

Читайте також: 

Вінницький муніципальний притулок для тварин допомагає безпритульним хвостатим і шукає їм домівки

«Коли побачила її в руках неадекватного Паші, не витримала». В Аліни вже рік живе вухата сова

Вінницький зоопарк прихистив ще кількох тварин із зони бойових дій

Коментарі

keyboard_arrow_up