Вінничан запрошують долучитись до благодійної акції «Від дитини до дитини»

Вінничан запрошують долучитись до благодійної акції «Від дитини до дитини»
  • У Вінниці стартує благодійна акція «Від дитини до дитини», яка триватиме з 27 березня по 7 квітня. Організатори — колективи дитячих закладів Вінниці.

Як повідомляє Вінницька міська рада, мета цього проєкту полягає в зборі необхідних речей для найменших жителів Балаклії, яких нині в місті проживає близько двох тисяч. Містяни поступово намагаються налагодити життя після окупації, втім досі відчувають брак багатьох речей.

Тож вінничани можуть передавати книги, іграшки, канцелярію та солодощі для дітей та підлітків з Балаклії. Підтримати родини балаклійців закликають місцеві бібліотеки, школи, дитячі садочки, спортивні школи та підліткові клуби.

Акція має символічну назву «Від дитини до дитини» і передбачає залучення до благодійності родини вінничан. Так, діти разом зі своїми батьками можуть самостійно підготувати подарунки тим, хто цього потребує і подарувати радість та позитивні емоції.

Відео дня

У рамках проведення акції відбуватиметься збір:

  • солодощів (оригінальне пакування та зі вказаним терміном придатності від виробника);
  • книг (художня література, розмальовки, навчальна література українською мовою);
  • іграшок (це можуть бути ляльки, машинки, м’ячі, м’які іграшки, конструктори, розвиваючі ігри, для дітей різних вікових категорій, різні види дитячого транспорту: самокати, велосипеди);
  • канцелярського приладдя (необхідні для навчання речі: зошити, ручки, олівці, фломастери, лінійки).

Речі та продукти усі охочі можуть привозити в будь-який заклад освіти, бібліотеки, спортивні школи та підліткові клуби до 7 квітня (з 9.00 до 17.00 години).

Довідка:

Проміжні результати акції будуть висвітлювати в групі «Від дитини до дитини» у соціальній мережі Facebook.

Заклади, які мають бажання приєднатися до організації, можуть зв’язатися з координаторами акції: 063 825 88 62 (Марина), 098 53 29 795 (Катерина).

Ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Добрі справи: маленькі вінничани у VinSmart Центрі виготовляють окопні свічки

Вінничани виготовлять «Багі» для ЗСУ: потрібні «Жигулі» різних моделей

Коментарі

keyboard_arrow_up