Маленькому Андрійку потрібна операція за 55 тисяч доларів. Давайте допоможемо

Маленькому Андрійку потрібна операція за 55 тисяч доларів. Давайте допоможемо
  • В 1 рік хлопчику поставили діагноз – ДЦП, спастичний парапарез. Весь час родина проводить на реабілітаціях. Андрійко зараз ходить з ходунцями.
  • Родина Журавських збирає 55 тисяч доларів на операцію Андрійкові, завдяки якій хлопчик зможе самостійно ходити. 

Андрійко народився одним із двійні на 27 тижні вагітності з вагою лише 920 гр. Легені малюка були ще не до кінця сформовані і не відкрились, тож малюк не дихав. І це дуже вплинуло на його подальшу долю. Про це інформують на сайті ТСН.

Хлопчик народився з діагнозом гіпоксія, пригнічення центральної нервової системи, анемія 3-го ступеня. Двічі йому вливали плазму. На апараті ШВЛ він пробув півтора місяця. Після довготривалої антибіотикотерапії та імунностимулюючих препаратів із реанімаційного відділення нас перевели у відділення недоношених на виходжування. 

Матір Людмила Журавська розповідає, коли малюка виписали, стало помітно, що він значно відстає у розвитку від сестрички, з якою він одночасно з’явився на світ. В 1 рік хлопчику поставили страшний діагноз — ДЦП, спастичний парапарез. Потім приєдналася збіжна косоокість і складний астигматизм. Відтоді весь час родина проводить на реабілітаціях. Завдяки цьому Андрійко вже ходить з ходунцями і пробує ходити із палицями. Розумово він збережений, гарно розмовляє і нічим не відрізняється від своїх одноліток. Проте сильна спастика не дає ходити.

Відео дня

«Наші лікарі кажуть, що Андрійко дуже перспективний хлопчик, що він розумний і гарно працює. Але у нього сильна спастика, з якою ми постійно боремося. Коли весною ми були на реабілітації в Польщі, я дізналась від інших мам, що вони зробили операцію, після якої їхні дітки почали ходити, хоча до цього не могли. Мми пройшли 2 етапи відбору і отримали лист від лікаря, в якому він повідомив, що Андрійко після операції буде ходити самостійно», — розповідає мама хлопчика.

Батьки вирішили, що не можуть втратити такого шансу і намагаються зібрати необхідну суму.

 «Ця операція на все життя позбавить його від спастики, а це означає, що він зможе вчитися правильно ходити. Якщо не зробити цю операцію зараз, то потім нас чекають безкінечні операції на кульшових, гомілкових і колінних суглобах. На сьогоднішній день я маю рахунки від клініки на 56 245 доларів. Всі приватні реабілітації ми оплачувати власним коштом і ніколи не відкривали збори», — каже пані Людмила.  

Реквізити для допомоги

Приват Банк

5457 0822 2683 6414

5167 9856 6108 3444

Одержувач Журавська Людмила (мати)

 

Читайте також:

Вінничанки в’яжуть теплі речі для маленьких «поспішайок». Давайте допоможемо

У Кабміні заявили про посилення карантину. Що відомо про обмеження?

Коментарі (485)
  • Melnuk Yaroslav

    ++++++
  • Марія Гордійчук

    +++++++++++
  • Olga Olga

    ++++++++++++++++++
  • Вася Павлишак

    ++++

keyboard_arrow_up