Чотирирічній Златі потрібно негайно обстежитись за кордоном. Давайте допоможемо їй

Чотирирічній Златі потрібно негайно обстежитись за кордоном. Давайте допоможемо їй
  • Маленька Злата Сатановська має рідкісний рак крові.
  • Дівчинці потрібне обстеження за кордоном, бо у нас його не роблять.
  • Вартість діагностики більше 50 тисяч доларів, потім буде лікування.
  • Батьки дитини просять допомоги.

«Мам, ти чого плачеш? Ти що, чогось боїшся? От я не боюсь! І ти теж не бійся», — сказала чотирирічна дитина своїй матері, коли побачила її заплакані очі. В той день Яна Сатановська почула про хворобу своєї маленької донечки. Слова лікаря — «у вашої дитини рідкісний вид раку крові», застрягли в голові жінки.

— Що лікар казав далі, я не пам’ятаю. У вухах дзвенів металевий звук, очі стали сліпі, а уста німі. Я плакала. Довго. Не могла повірити та прийняти це. А тоді зрозуміла, що якщо Златка веде себе так мужньо та терпить все, що їй роблять, то чому я маю здаватися?! Ця фраза, сказана Златою, повернула мене до реальності і допомогла боротись. Та допомагає щодня, — розповідає жінка.

Потрібна діагностика

У жовтні цього року в Злати виявили хронічне мієлопроліферативне захворювання, є підозра на ювенільну мієломоноцитарну лейкемію. На жаль, в Україні таке захворювання не діагностується. Тому дівчинці потрібно їхати на обстеження і подальше лікування за кордон.

Відео дня

Клініка з Ізраїлю прислала родині рахунок на обстеження. Потрібно — 50213,55 доларів. Ця сума недосяжна для родини, і це, не кажучи вже про подальше лікування, ціну якого ще ніхто не знає.

Це страшний сон

Жінка розповідає, що перше, про що вона подумала, коли потрапила в онковідділення — «це страшний сон».

— В цих стінах життя ставиться на паузу і йде посилена боротьба за життя дитини. Хто був в цих стінах, той зрозуміє, але краще нікому та ніколи не потрапляти сюди, — розповідає мати дівчинки. — Якщо ви думаєте, що мами тут сидять і плачуть кожен день, то це не так. Ми маємо бути сильними в очах своїх дітей. Ми маємо розважати своїх дітей, щоб хоч на секунду побачити усмішку в них на обличчі. А ще повинні якось відволікати їх від щоденних процедур. Маємо просити дитину поїсти, аби вона мала сили боротися. В цих стінах переоцінюється життя.

Батьки Златки мріють, щоб їх донечка одужала та назавжди забула слово лейкоз. І вони щиро вірять, що їм вдасться побороти цю недугу. Але, на жаль, однієї віри замало, потрібні кошти.

— Щоденно до нашої біди долучається дуже багато людей, і це дає сили не здаватися! Без вас ми не впораємось, — звертаються батьки дитини. — Ви знаєте, є безліч способів нам допомогти: відправити кошти, поставити коментар, поширити інформацію, вподобати допис, відреагувати на історію, прийняти участь в благодійній лотереї, розповісти про нас знайомим чи незнайомим людям і щиро помолитися за здоров’я нашої донечки Злати. Кожного дня ви нас підтримуєте фінансово та морально, за що ми безмежно вам вдячні.

Реквізити для допомоги 

  • 4149 4991 4982 6073 Сатановська Яна Юріївна, мати
  • 4149 4991 4963 2364 Сатановська Яна Юріївна, мати
  • 4149 4993 9239 5685 Сатановський Сергій Пилипович, батько
  • 5375 4114 0703 5224 Satanovska Yana (монобанк)
  • 4149 4991 5513 9395 євро
  • 4149 4993 9456 9428 долар

 

Читайте також:

Допоможемо разом. Вові, який втратив під потягом обидві ноги, необхідні спортивні протези

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Раїса Мед

    ++++++++++
  • Tanya Tkachuk

    ++++++++++++++++++
  • Людмила Лавренчук

    +++++++
  • Людмила Лавренчук

    ++++++

keyboard_arrow_up