Жовтень — місяць боротьби з раком молочної залози. Отримайте безкоштовну консультацію мамолога та УЗД (партнерський проєкт)

Жовтень — місяць боротьби з раком молочної залози. Отримайте безкоштовну консультацію мамолога та УЗД (партнерський проєкт)
  • В жовтні по всьому світі проходять акції та інформаційні кампанії, покликані привернути увагу до проблеми діагностики і лікування раку молочної залози.

  • Оскільки саме це захворювання є найбільш поширеним видом серед злоякісних пухлин, ми пропонуємо завітати до вінницьких компаній - партнерів проекту "Рання діагностика раку рятує життя" та отримати безкоштовну консультацію мамолога та УЗД молочних залоз в клініці ONKOHELP.

 

У Вінницькій області смертність від онкологічних захворювань посідає друге місце. Щодня від раку помирає вісім мешканців області. 

Серед найбільш поширених видів злоякісних захворювань — є рак молочної залози. Це найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. Щороку понад півмільйона жінок у всьому світі помирає через цю недугу. 

Найвищі показники захворюваності на рак молочної залози — серед українок віком понад 60 років, хоча вже з 30 років істотно частішають випадки захворювання. Однак хворіють на рак грудей не лише жінки, а й чоловіки.

За даними лікарів пацієнти часто звертаються, коли хвороба вже запущена.  

Рак виліковний за умови його виявлення на І стадії — у 95% жінок, на ІІ стадії — у 80%, на ІІІ стадії — у 50% жінок. 

Для запобігання раку молочної залози важливо підтримувати здоровий спосіб життя. Крім цього раз на рік необхідно проходити огляди лікаря-мамолога, а жінкам старше 40 років —  мамографічне обстеження. 

Жовтень є місяцем, коли весь світ об'єднується в боротьбі проти раку молочної залози. Ця ініціатива була започаткована Всесвітньою організацією охорони здоров'я у 1993 році, і з того часу було досягнуто значних успіхів у популяризації знань про це захворювання, яке стосується кожної восьмої жінки у світі. Різні бренди, включаючи б'юті, фешн та індустрію гостинності, долучаються до цього проєкту. 

Вінницьким компаніям теж важливе здоров'я вінничанок в ці непрості години. Вони об'єдналися, щоб подарувати Вам сертифікат на БЕЗКОШТОВНІ консультацію мамолога та УЗД молочних залоз. 

Як отримати сертифікат

З 2 по 28 жовтня 2023 року завітайте до партнерів проєкту: Заміського комплексу «BUTTERFLY SPA-HOTEL»магазинів білизни «Valentina Lingerie» та торгово-розважального центру S)mall, придбайте у них товари, послуги  та отримайте сертифікат на консультацію мамолога та УЗД молочних залоз в клініці ONKOHELP. 

Партнери проекту:


Сайт: s-mall.com.ua



Інстаграм: @valentina_lingerie_offline

keyboard_arrow_up