Жовтень — місяць боротьби з раком молочної залози. Отримайте безкоштовну консультацію мамолога (партнерський проект)

Жовтень — місяць боротьби з раком молочної залози. Отримайте безкоштовну консультацію мамолога (партнерський проект)
  • В жовтні по всьому світі проходять акції та інформаційні кампанії, покликані привернути увагу до проблеми діагностики і лікування раку молочної залози.

  • Оскільки саме це захворювання є найбільш поширеним видом серед злоякісних пухлин, ми пропонуємо завітати до вінницьких компаній - партнерів проекту "Рання діагностика раку рятує життя" та отримати безкоштовну консультацію мамолога та УЗД молочних залоз в клініці ONKOHELP.

У Вінницькій області смертність від онкологічних захворювань посідає друге місце. Щодня від раку помирає вісім мешканців області. У 2021 році діагноз рак почули 4600 мешканців регіону. 

Серед найбільш поширених видів злоякісних захворювань — є рак молочної залози. Це найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. Щороку понад півмільйона жінок у всьому світі помирає через цю недугу. 

Найвищі показники захворюваності на рак молочної залози — серед українок віком понад 60 років, хоча вже з 30 років істотно частішають випадки захворювання. Однак хворіють на рак грудей не лише жінки, а й чоловіки.

За даними лікарів пацієнти часто звертаються, коли хвороба вже запущена.  

Рак виліковний за умови його виявлення на І стадії — у 95% жінок, на ІІ стадії — у 80%, на ІІІ стадії — у 50% жінок. 

Для запобігання раку молочної залози важливо підтримувати здоровий спосіб життя. Крім цього раз на рік необхідно проходити огляди лікаря-мамолога, а жінкам старше 40 років —  мамографічне обстеження. 

Вінницьким компаніям важливе здоров'я вінничанок в ці непрості години. Вони об'єдналися, щоб подарувати Вам сертифікат на БЕЗКОШТОВНІ консультацію мамолога та УЗД молочних залоз. 

Як отримати сертифікат

З 1 по 30 жовтня 2022 року завітайте до партнерів (див. нижче в новині), придбайте товари або отримайте послуги, а навзаєм — сертифікат на БЕЗКОШТОВНІ консультацію мамолога та УЗД молочних залоз в клініці ONKOHELP.


Партнери проекту:


Фейсбук: @empire.meat.vn


Інстаграм: @valentina_lingerie_offline







Інстаграм: @studiya_zdorovoyi_shkiry


Сайт: s-mall.com.ua


Долучайтесь до дій і пам'ятайте — рання діагностика рятує життя.

keyboard_arrow_up