Як зареєструвати «Персональний кабінет пацієнта» та що він дає

Як зареєструвати «Персональний кабінет пацієнта» та що він дає

Все більше вінничан користуються програмою «Персональний кабінет пацієнта». За інформацією мерії, станом на 1 листопада 2016 року вже створено 7472 «кабінетів». Читайте далі докладніше про програму.

Директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш розказує, що у цьому році завдяки Інтернет-ресурсу «Персональний кабінет пацієнта» вінничани отримали можливість, не виходячи з дому,  переглядати дані своєї медичної картки, результати аналізів, висновки лікарів, а також знайомитися із призначеним лікуванням.

Отримавши логін та пароль доступу до свого Персонального кабінету, людина може без телефонного дзвінка чи відвідування Центру первинної медико-санітарної допомоги записатись на прийом до лікаря.

Як зареєструвати «Персональний кабінет пацієнта»:

Відео дня
  • З паспортом зверніться у Центр первинної медико-санітарної допомоги за місцем проживання.
  • Там ви отримаєте в сімейного лікаря логін та пароль.
  • На сайті вінницької міської ради зайдіть в розділ «Персональний кабінет пацієнта» (для цього потрібно увійти в розділ «Галузі міста» та перейти до підрозділу «Охорона здоров’я»).

Онлайн-запис на прийом до лікаря здійснюється натисканням кнопок «Запис до лікуючого лікаря» (лікаря загальної практики сімейної медицини) та «Запис до вузького спеціаліста» (невропатолога, гастроентеролога, офтальмолога, кардіолога, отоларинголога та інш.). Якщо на час запису дільничний лікар пацієнта буде  відсутній, йому буде надана можливість вибрати лікаря з переліку всіх лікарів Центрів первинної медико-санітарної допомоги.

 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валентина Резніченко

    Він більше не працює, ніж працює.... Така хороша справа, так зручно, але чому постійно збої в системі?
  • Олена

    чому не можна зареєструватись особисто, без допомоги лікаря?
  • Олена

    неможливо зайти в  персональний кабінет паціента. Якщо вже робите добру справу то робіть якісно!!!
  • Віктор

    Сервіс хороший і працював справно. Але вже з місяць записатись неможливо. Як був місяцб жовтень, так і зараз стоїть. Як кажуть, час зупинився....

keyboard_arrow_up