Як швидко та ефективно очистити басейн (Новини компаній)

Як швидко та ефективно очистити басейн (Новини компаній)

Завдяки новітньому засобу «Акватон-10» знезаразити воду в басейні тепер дуже просто. На відміну від хлору, він не шкодить здоров’ю, має тривалу дію, легкий у використанні і доступний у ціні.

На сьогоднішній день хлорування є найпопулярнішим способом для знезараження води, зокрема в басейнах. Обумовлено це, швидше, бюджетністю методу, аніж його високою ефективністю. У боротьбі зі шкідливими патогенами хлор малодієвий, однак при контакті з ним, і часто навіть не підозрюючи про це, люди наражають себе на небезпеку. Наприклад, за одну лише годину, проведену в басейні, людина отримує в 140 разів більшу дозу токсичних хлорпохідних сполук, ніж під час миття в душі, та в 180 разів — ніж якщо б просто випила склянку води з-під крану.

Науково доведено, що за сто годин, проведених поряд з хлорованим басейном, у людини розвивається алергія. Інструктори з плавання, наприклад, хворіють запаленням носових пазух та горла втричі частіше, ніж їхні колеги, робота яких не пов’язана з повсякденним контактом з водою у плавальних басейнах.

Хлорована вода, на щастя, не викликає гострих отруєнь, але наслідків її хронічного впливу уникнути не вдається нікому. Це, наприклад, захворювання органів дихання, різноманітні інфекції, погіршення стану зубів тощо. Аби не мати з цим проблем, власникам басейнів варто заздалегідь подбати про здоров’я і комфорт як власні, так і своїх близьких.

Що вам у цьому може допомогти?

Хлор має властивість випаровуватись. Наприклад, у теплу пору року на це піде лише кілька днів. По-перше, дихати цим буде шкідливо, а по-друге — це говорить про його низьку ефективність в очищенні води. Погодьтесь, додавати щокілька днів нову порцію цієї речовини в басейн або взагалі повністю змінювати у ньому воду не сильно-то й хочеться. Але якщо цього не робити, на стінках басейну почнуть розмножуватися патогенні мікроорганізми та водорості, колір води почне змінюватися, з’явиться неприємний запах і навряд чи у когось виникне бажання покупатися в такому басейні.

Вийти з цієї ситуації допоможе реагент комплексної дії «Акватон-10». Він є новітнім знезаражуючим засобом, у своєму складі не містить хлору, не випаровується, не шкодить здоров’ю навіть при потраплянні всередину організму і при цьому ефективно справляється зі своїм основним обов’язком — очищенням води.

Після додавання «Акватону-10» у басейн засіб одразу осідає на всій поверхні його стінок, — це саме те місце, де зазвичай і розмножуються шкідливі бактерії з водоростями. Якщо в басейні вже були нарости чи інші мікроорганізми, то реагент їх швидко знищить, а нові патогени через активну дію засобу утворитися вже не зможуть. При цьому безпечні та корисні компоненти води залишаться у ній неушкодженими.

до внесения АКВАТОН

«Акватон-10» має пролонговану дію, тому рідина в басейні не буде застоюватися впродовж цілого місяця, у ній буде приємно і безпечно знаходитися. А якщо випадково ковтнути такої води, здоров'ю людини нічого не загрожуватиме, адже за даними наукових досліджень провідних вітчизняних та іноземних установ цей засіб має четвертий клас безпеки (такий само як у кухонної солі).

У використанні «Акватон-10» також дуже простий. Усе, що потрібно зробити, — це відповідно до інструкції обрати необхідну дозу і залити засіб у басейн (приблизно це становитиме 100 мілілітрів на тисячу літрів). Регулярність додавання реагенту буде залежати від кількості людей та частоти купання.

після внесення АКВАТОН через годину

Ще одним беззаперечним плюсом цього засобу є наявність до нього спеціальних експрес-тестів для визначення концентрації діючої речовини у воді. Вони також дуже прості у використанні, але завдяки ним ви знатимете, чи достатня кількість препарату є наразі у вашому басейні.  

Враховуючи все вищезгадане «Акватон-10» можна використовувати при знезараженні  плавальних та оздоровчих басейнів, аквапарків, штучних водойм з прісною та морською водою. А також дезінфекції «чаш» та обладнання для басейнів.

— У «Акватон-10» є багато переваг, наприклад, він абсолютно безпечний для людей і здатен знищувати всі бактерії, віруси і грибки, які потрапляють разом із ними до водойми. Саме через це ми вибрали його для знезараження наших басейнів, — розповідають в адміністрації заміського комплексу відпочинку «Баттерфляй». — Вода після його застосування чиста і не пахне хлоркою. Ми впевнені в тому, що додаючи цей засіб в басейн, він мінімум три тижні буде ефективно працювати і захищати його від забруднень.

на третій день після внесення АКВАТОН

Придбати цей реагент можна на сайтах:
Пром
Розетка
Алло
або звернувшись за телефоном: (044) 22-77-899.
Вартість одного літра становить 229 гривень.

У наступній статті ми розкажемо, як завдяки «Акватону-10» можна очистити воду в криниці.

Довідка. Інноваційний препарат «АКВАТОН-10» розроблений та виготовлений в Україні науковцями ПрАТ «Укрводбезпека» в 1998 році. 

Висновок СЕС №602-123-20-5/36572 від 28.08.2018р.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up