«Вони все одно бігають вулицями» Вінничани про те, чи потрібен в школах карантин

«Вони все одно бігають вулицями» Вінничани про те, чи потрібен в школах карантин

Всі вінницькі школи закриті на карантин, який триватиме 10 днів – з 4 лютого по 14 лютого. Запитали вінничан чи дієвий це спосіб профілактики дитячого захворювання на грип. А як вважаєте ви?

Володимир (79), двірник:

— Якби батьки могли забезпечити, щоб діти сиділи під час карантину вдома — від цього була б користь. А так, вони до школи не ходять, але гуляють вулицями та парками. Можливо, батьків теж потрібно залишати на карантин.

 

Відео дня

Раїса (60), пенсіонерка:

— Думаю, що це дієвий метод профілактики. У мене внук нещодавно захворів, тому для нього цей карантин добре. Напевно, добре не збирати разом хворих дітей та здорових, а залишати їх удома лікуватися.

 

Віталіна (27), безробітна:

— Думаю, що не дуже, тому що вони все одно будуть ходити вулицями. Можливо, під час карантину ще більше. Найбільш дієвий спосіб — пояснити дитині, що робити, щоб вберегтись. І слідкувати за дотриманням правил.

 

Руслан (26), кур’єр:

— Вважаю, що якщо не буде великого скупчення людей, то і грип не буде розповсюджуватись так швидко, як він у нас розповсюджується. Напевно, карантини — це правильно. Він лише має бути не довготривалим.

 

Людмила (33), архівіст:

— Цей спосіб був би дієвий, якби відстежували захворюваність і закривали школи на карантин до того, як діти підхоплять заразу. А не тоді, коли вони вже всі захворіли та хворіють вдома. Це той самий лікарняний.

 

Дмитро (42), менеджер:

— Думаю, що так. Карантин — дієвий спосіб. У вірусу ж є певний інкубаційний період. Можливо після того, як перехворіє якась кількість дітей, далі він стає не такий агресивний і не так швидко поширюється.

 

Опитування

Закриття шкіл на карантин – дієвий спосіб профілактики грипу?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Liliya

    Добре, що бігають по вулиці. Головне, щоб не вештались по торгівельним центрам, де завжди багато народу і бацил.
  • Таня Маур

    Вінницькі школи на карантин закриті з 29 січня, перевіряйте інформацію.
  • Джек

    дворник идиот

    598 reply Джек

    идиот здесь ты))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up