Вінниця залишається у «помаранчевій» зоні. ОПИТУВАННЯ

Вінниця залишається у «помаранчевій» зоні. ОПИТУВАННЯ
  • В Україні оновили карантинні зони. Новий розподіл діятиме два тижні, починаючи з 21 вересня.
  • У Вінницькій області два міста та район опинилися у «помаранчевій» зоні. Ще сім районів та два міста — у «жовтій».

Ситуація у Вінниці

У Вінниці продовжують хворіти 716 пацієнтів. 

— На стаціонарному лікуванні з підтвердженим COVID-19 перебуває 71 особа. З підтвердженими випадками у МКЛ №1 перебуває 40 хворих, у МКЛ № 3 – 4 хворих. А якщо брати підозри і ймовірні ковіди, тобто, коли ще нема ПЛР або вже є ІФА позитивне, то у МКЛ №1 – 145 вінничан і ще 20 пацієнтів з районів. Тобто навантаження значне, – каже директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш. — Ми уважно працюємо з кожним пацієнтом, хворим на ковід, і це дає позитивний результат – ми маємо один з найнижчих показників летальності серед пролікованих пацієнтів.

Опитування

Чи діють карантинні обмеження, які рекомендує МОЗ?

Відео дня

Карантинні зони

Помаранчева зона: Козятин, Вінниця та Вінницький район.

Жовта зона: міста Могилів-Подільський та Хмільник, Жмеринський, Калинівський, Козятинський, Немирівський, Піщанський, Тиврівський та Томашпільський райони.

Решта території області увійшла до зеленої зони. Такі епідемічні рівні, нагадаємо, встановлюються на 14 днів.

Довідка

Зелена зона передбачає:

  • перебування у громадських будівлях в масках або респіраторах;
  • проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів;
  • кінотеатри із заповненістю на 50%;
  • перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць.

Жовта зона має обмеження зеленої, крім того забороняється: відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризового характеру.

Помаранчева зона (+обмеження жовтої), забороняється:

  • діяльність закладів розміщення(готелі, хостели, туристичні бази),
  • діяльність розважальних закладів,
  • планові госпіталізації в лікарнях,
  • спортзали, фітнес-клуби, заклади культури,
  • починають діяти обмеження до проведення масових заходів.

 

 

Читайте також:

В Україні за добу зареєстрували понад 2 тисячі нових випадків COVID-19, на Вінниччині +54

В Україні оновили карантинні зони. Вінниця та Козятин тепер у «помаранчевій»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Владимир Свиридов

    то все до одного місця, одні дотримуються рекомендацій, інші аж занадто дотримуються аж зі шкодою для власного здоровя, інші взагалі чхали на всі рекомендації, ходять без масок в громадському транспорті продуктових павільйонах, такшо чекайте і третю і четверту хвилі, доки в тих неуків хочаб по одній близькій людині важко не захворіють до них не дійде!!!!!
  • Светлана Асаула

    Які два тижні ,подивіться уважніше від першого серпня ,через 1 тиждень зони міняються ,хоч пишіть правельно !!!

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Светлана Асаула

    Доброго дня! Зони встановлюються на два тижні, але щоп'ятниці, якщо є на це підстави, вони переглядаються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up